RADIOSITE Fórum

• SióTV - Siófok

#127657  Szerző: asimov

Akik a Balatoni Hírmondó-t is csinálják?
Azzal a hozzáállással, a majdani frekvenciájukra 100000000000000000000 kW-tra fognak engedélyt kapni, 150%-kos állami támogatás mellett... :gülü2:
Milán írta:Ismét lesz SióTV!

Az NMHH nyilvántartásba vette a műsorszolgáltatót, de már a ProDG Impex Kft. (Sz. Tamás) fogja üzemeltetni.
 #127648  Szerző: Milán

Ismét lesz SióTV!

Az NMHH nyilvántartásba vette a műsorszolgáltatót, de már a ProDG Impex Kft. (Sz. Tamás) fogja üzemeltetni.
 #114265  Szerző: Milán

A SióTV mehet a topiktemetőbe.
 #108718  Szerző: Milán

Jan. 1.-től OFF!
 #93967  Szerző: Glenn

Tök tisztán jött '90-ben a Zamárdi kempingben a sátorban Junosztyon. :D
'91-ben meg Füreden néztem a túlparton, és ott is kristálytisztán jött teleszkópantennával.
 #93954  Szerző: LuciFerko

Enyingen akkoriban csomóan építettek 20-30 elemey UHF antennákat Siófok felé irányítva.
 #93952  Szerző: asimov

Meg videonk se volt. Akkoriban se szamitogep, se dvd... mifelenk a VHS volt csucs, musor rogzitesben. :)
Magnokazettara tudtam volna a hangot felvenni, de ki gondolt arra, hogy azok a musorok egyszer meg televizios tortenelem lesznek...
Ma mar ez talan viccesnek hangzik, de a szomszedok sokaig hozzank jartak esti filmet nezni.
LuciFerko írta:van valami felvételed?
 #93950  Szerző: LuciFerko

van valami felvételed?
 #93949  Szerző: asimov

Gyerek voltam meg, amikor elindult a TVS, es ehhez a tv-adashoz kapcsolodik az elso antennaepitesem. Valahol itt lettem a radiohullamok "szenvedelybetege" :)
Nalunk eleg volt a padlason elhelyezni az antennat (zajjal ugyan, de a szobaban is jott az adas), sot, inkabb a reflexiok okoztak gondot.
Bocskor mellett pld. Csisztu Zsuzsa is felbukkant itt hirolvasokent, ha jo memoraim. :)
Jo musor volt osszesegeben is a TVS-en, remek esti filmekkel.
Nekem kulon kedvenc volt a filmek elotti szignal :)