(Digikábel)
Roger írta:Csak nem tudom, nekem valahogy úgy jött le, hogy Vendi apróbb csipkelődése miatt mindenki itt a topicban végig van/lett sértve és az ő és a teljes televízió vezetőség vérét kívánják.Zsolt írta:Itt egyedül Te vagy kiakadva...Roger írta:Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották[...]puszilgatógép írta:[...]Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan.[...]Ezt most nem mondjátok komolyan?
Látom titeket még soha senki nem osztott ki úgy istenesen.
Az az igazság, hogy kis rinyagépek vagytok, ha ezen ennyire kiakadtok.
De osztottak már ki jobban is ennél...csak hogy tudd...pl. a munkahelyemen, ami egész más mint egy tv-műsor...A lényegen nem változtat.
De szerintem hagyjuk is...meglehet rossz napja volt."poénnak szántam
" A mai műsorban elnézést kért,( amit díjazok ) ami nem lett volna kötelező, de ha már megtette, akkor ezúton én is megteszem...elnézést a "megnyilvánulásért"!
Zsolt írta:Itt egyedül Te vagy kiakadva...Roger írta:Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották[...]puszilgatógép írta:[...]Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan.[...]Ezt most nem mondjátok komolyan?
Látom titeket még soha senki nem osztott ki úgy istenesen.
Az az igazság, hogy kis rinyagépek vagytok, ha ezen ennyire kiakadtok.
Roger írta:Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották[...]
puszilgatógép írta:[...]Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan.[...]