RADIOSITE Fórum

• FixHD

#92329  Szerző: tomee87

Pasa írta:
(Digikábel)
Nálunk megy (Pr telecom)
 #92316  Szerző: Glenn

Kép :shock:

(Digikábel)
 #59451  Szerző: Cicoo

Kép
 #59426  Szerző: Roger

Nono! :o Nem mindenki :csukottszem:
 #59425  Szerző: Zsolt

Roger írta:
Zsolt írta:
Roger írta:Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották[...]
puszilgatógép írta:[...]Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan.[...]
:o Ezt most nem mondjátok komolyan?
Látom titeket még soha senki nem osztott ki úgy istenesen.
Az az igazság, hogy kis rinyagépek vagytok, ha ezen ennyire kiakadtok. :blush:
Itt egyedül Te vagy kiakadva...
De osztottak már ki jobban is ennél...csak hogy tudd...pl. a munkahelyemen, ami egész más mint egy tv-műsor...A lényegen nem változtat.
De szerintem hagyjuk is...meglehet rossz napja volt. :roll: "poénnak szántam :X.: " A mai műsorban elnézést kért,( amit díjazok ) ami nem lett volna kötelező, de ha már megtette, akkor ezúton én is megteszem...elnézést a "megnyilvánulásért"!
Csak nem tudom, nekem valahogy úgy jött le, hogy Vendi apróbb csipkelődése miatt mindenki itt a topicban végig van/lett sértve és az ő és a teljes televízió vezetőség vérét kívánják. :oops:
 #59420  Szerző: djlacee

Ilyet se láttam más TV-nél, hogy a műsorvezető beteg, ezért otthonról jelentkezik be :)
 #59419  Szerző: Roger

Zsolt írta:
Roger írta:Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották[...]
puszilgatógép írta:[...]Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan.[...]
Itt egyedül Te vagy kiakadva...
De osztottak már ki jobban is ennél...csak hogy tudd...pl. a munkahelyemen, ami egész más mint egy tv-műsor...A lényegen nem változtat.
De szerintem hagyjuk is...meglehet rossz napja volt. :roll: "poénnak szántam :X.: " A mai műsorban elnézést kért,( amit díjazok ) ami nem lett volna kötelező, de ha már megtette, akkor ezúton én is megteszem...elnézést a "megnyilvánulásért"!
 #59412  Szerző: LuciFerko

:blush:
 #59401  Szerző: Zsolt

#59398  Szerző: LuciFerko

amúgy konkrétan milyan szólgáltatóknál érhető el?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21