RADIOSITE Fórum

• SPI (Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Premium, stb.)

#70648  Szerző: tomee87

A PR-Telecom digitális kábelen a Filmbox Extra helyén a Filmbox Extra 1 megy. 16:9-ben, három hangsávval (magyar, angol, cseh). Érdekes, azt hittem ezt csak a UPC Directnek adják, viszont ez jobb mint a sima Filmbox Extra, nincs karika és 16:9. Kiváncsi vagyok, hogy csak rossz jön optikán vagy állandó jelleggel lett lecserélve.
 #65335  Szerző: centerweb

LuciFerko írta:A filmmboxxal nem okés valami, a logó széle (az X) kilóg a képből :punch:
Nincs vele semmi gond. 16:9-es képaránnyal sugároznak, és a logó nincs 100%-ig benne a safe areában, így centercut módban az általad leírtak fordulhatnak elő.
 #63371  Szerző: tomee87

mimi írta:Az EPG-t nagyon hiányolom a Filmboxról és a FilmboxPlusról, elkényelmesedtem, amin nincs EPG, az nekem gyakorlatilag nem létezik :)
A PR-Telecom digitális kábelén van EPG rendesen, az összes Filmbox csatin.
 #63122  Szerző: mimi

Az EPG-t nagyon hiányolom a Filmboxról és a FilmboxPlusról, elkényelmesedtem, amin nincs EPG, az nekem gyakorlatilag nem létezik :)
 #61801  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:Jövő héttől kicsit bővül a műsoridő a Filmbox Family-n, az eddigi 21:00-21:30 helyett 23 óra körül lesz műsorzárás.
Én nem fizetek elő ezekre a csatornákra mert nem éri meg mert nem valami jók ! :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8