RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#95781  Szerző: Chucky

Müsorvezetöket keresnek! Talán végre elindul valami a zenén túl is.:-)
 #95764  Szerző: csokie

chromsix írta:Én ott voltam a buliban és amiket te itt felsoroltál ott nem jelentett problémát. A buli nagyon jó hangulatú volt, Tégla végig"üvöltette" a műsort a közönség örömére és igazad van, ő nem olyan mint Bárány Attila, hogy a mást sem tud mondani, csak, fos, ***, buzi meg ***. A dance és tech house váltással nincs semmi baj, nem lehet csak tek-tek-tek végig. :)
Nekem sajnos mp3-on ne jött át! "Sorry for party rockin' :)"
 #95751  Szerző: Richmonde

Szerintem - visszahallgatva - nem volt vele gond. Bár az a mondat kicsit fura volt, hogy "...egy kis fogyókúra mindenkibe belefér..." :lol: de ez lehet a whisky miatt is :P
 #95728  Szerző: chromsix

Én ott voltam a buliban és amiket te itt felsoroltál ott nem jelentett problémát. A buli nagyon jó hangulatú volt, Tégla végig"üvöltette" a műsort a közönség örömére és igazad van, ő nem olyan mint Bárány Attila, hogy a mást sem tud mondani, csak, fos, szar, buzi meg kurva. A dance és tech house váltással nincs semmi baj, nem lehet csak tek-tek-tek végig. :)
 #95727  Szerző: csokie

hát azt mire véljem, hogy a Dj nem volt hajlandó egy percig sem csendben maradni? Ő azért mégsem egy Bárány Attila hogy itt üvöltözzön. Hogy mit játszott az szubjektív, de azokat a keveréseket még is megcsinálom, annyira gyengusz volt. Amikor belepofázik a mikrofonba, akkor nem szóltak neki hogy a zene potiját legalább félig le kell húzni??? Tánctéren így semmit sem hallani amit mondd. Egy ultra pop dance szám után jön egy kemény tech-house, ez elég durva baki számomra. Mikrofonos echozás sokszor már unalmas volt. Többször is meghallgattam a mixet, azért merek róla véleményt formálni.
 #95724  Szerző: chromsix

csokie írta:Múltkori is akkora rakat fos volt mint ide lacháza...
Szerintem csokie te nem értesz ehhez. :)
 #95679  Szerző: csokie

tomi60 írta:Ismét élő adás van a 92.4 MHz-n.Közvetítés a selypi Club M3 Discoból!

Online: http://radio60fm924.sytes.net:8000/listen.pls
Múltkori is akkora rakat fos volt mint ide lacháza... Már ha az a forma volt, aki a múltkor is...
Az akkori M3 feltöltést köszönöm azért :)
 #95678  Szerző: csokie

Mi lesz a vége szerencsétlen Rádió 60-nak a 92.4-gyel? :(
 #95363  Szerző: tomi60

A RÁDIÓ60 ,MORNING FRESH című reggeli műsorát teszteli a következő címen: http://www.plus1radio.hu
Minden hétköznap reggel 6-tól,10-ig.
Az adást,csak neten lehet hallgatni jelenleg.Az FM 92.4 -en még mindig a megszokott zenélés megy.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30