RADIOSITE Fórum

• Lakihegy Rádió - Szigetszentmiklós - 107.0 MHz

#131298  Szerző: mlaszlo

Érd felé jelentősen romlott a vételi lehetőség, míg az elmúlt hónapokban bármivel lehetett fogni, most alig jön, csak erősebb antennával lehet megfelelő minőségben fogni.
 #128985  Szerző: ceve

A napokban többször belehallgattam.

Szerintem a nagy vállalt szövegarány miatt rétestészta hosszúságúra nyújtott megszólalásokon kívül nincs nagy gond a rádióval... a zenék gerince a Rádió6-os vonalat viszi tovább, de több az új szám, időként éles váltásokkal.

A vételkörzet sokkal nagyobb lett, Budatétényben a szinte nulla vétel után dadogva lejön az RDS is, csepeli Auchan-nál pedig az éppen behozható után tökéletes minőség.

Százhalombattai reklámot is hallottam rajta.
 #128581  Szerző: oldman

A nagy összeolvadás nem tudom milyen változást hozott, mert előtte is csak pár órát hallgattam a rádiót és azóta is csak 4-5 órát füleltem belőle.
Nem tudom kinek akar szólni. Attól , hogy a Rádió 6-tal "kooperált" még nem jelenti azt , hogy annyival nőtt az elérésük. Ők ezt kommunikálják és el is hiszik. Itt is baj lehet a fejekben. Egy jó adottsággal rendelkező frekvencia ez, de a rádió úgy szól , mint a Kossuth rádió 1978-ban. 1965-ös zene után valami idei csattogós megy , majd 2 magyar döbbenet.

Ők tudják.
 #128399  Szerző: mlaszlo

zenefalo írta:A Rádió 6 elfogadhatóan jött nálam,még az rds is beugrott. De a Lakihegy mégcsak nyomokban sem jön!
Nem tudom, hogy az esős időnek köszönhető-e, de Érden tökéletesen jön, korábban csak erősebb rádióval lehetett fogni. Viszont a Rádió6-nak gyakorlatilag nyoma sincs. Annyi, hogy van egy-két Százhalombattai hír, de semmi más. Most ez az útonállók c. műsor ami Rádió6-os, de ez is a Lakihegy műsoraként megy most. Mellesleg szerintem nem egy erős műsor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10