RADIOSITE Fórum

• Best of Rock FM

#119763  Szerző: Ivoa

Weboldal konyec.
 #119757  Szerző: pébégáz

LuciFerko írta:Nekem a telefonnal nem mono, ezek szerint kicsi a stereo jelszint. :/
Közel lakom Törökbálinthoz. Ott is dolgozom. Csúcsminőségű tunerjeim és komoly antennarendszerem nincs, de azért ilyen rövid távolságú vételhez nem is kell. Amivel most hallgatom, az egy Siemens RH 337, hagyományos, forgókondis hangolású tuner. A vétel mono. A kocsimban a gyári rádió van, ami egy Blaupunkt SC 202. Törökbálinton hallgatva szintén monóban veszi a Best of Rockot. Háztartásban fellelhető egyéb minihifik szintén. Na most akkor ennyire ócska cuccaim vannak, hogy a telefonod odaveri őket érzékenységben, vagy hogy a fenébe tudod Enyingen sztereóban venni ?
 #119750  Szerző: LuciFerko

Nekem a telefonnal nem mono, ezek szerint kicsi a stereo jelszint. :/
 #119720  Szerző: csokie

pébégáz írta:Még mindig halk és mono. Már kb. egy hónapja így szól. Olyan, mintha egy autós FM-transzmitterről nyomnák az adást. Nem hallgatom rendszeresen, de ha odatekerek, csak zene szól egyfolytában.
Ez bizony így van, nagyon sufni rádió feeling több mint egy hónapja. De viszont hírek és néha még műsorvezetés is van. Legutóbb valami nőt hallottam rajta. Aztán ahogy haladtam a belváros felé, roham léptékben kifédelt... :)

Szerk.: A zenei felhozatalt is meg szerettem volna említeni. Most már populárisabb zenék is mennek, sőt, egyre sűrűbben amit mindenképpen pozitívumnak hoznék fel róluk. Csak az a kár hogy ők is pont a végén lesznek hallgatható rádió...
 #119694  Szerző: pébégáz

Még mindig halk és mono. Már kb. egy hónapja így szól. Olyan, mintha egy autós FM-transzmitterről nyomnák az adást. Nem hallgatom rendszeresen, de ha odatekerek, csak zene szól egyfolytában.
 #118307  Szerző: pébégáz

Néhány napja vettem észre, hogy az adás mono lett és halk. RDS van.
 #116373  Szerző: csokie

Ki mit tud, megfellebbezték a szerződés felbontását Gidóék? (tudtommal ha 15 napon belül nem fellebbeznek , akkor a médiahatóság tudomásul veszi a rádió bezárását)
 #116049  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
csokie írta: De a fos vételkörzet a budai oldalon, az botrány. Egy megálló alatt a teljesen tiszta adásból full sistergés lett...
Igazság szerint ez nem egy fővárosi frekvencia, ehhez képest még így is egész jól szólt sok helyen. Viszont az agglomerációs működés nagyon nehéz, főleg egy ilyen rétegrádiónak. A 3 adó közül pedig szinte csak a törökbálinti működött, a százhalombattai nem is tudom ment-e egyáltalán, a zsámbéki meg elég rég elhallgatott.
Százhalombattai biztos, hogy nem ment egy percet sem. Jobb megoldás lett volna a 88.4 mint törökbálinti adó, és ugyanazzal a teljesítménnyel mint a 97,6. Bár a Mária rádió komáromi 88,3-as frekvenciájába tutira beleszórt volna. (Ezt már sosem tudjuk meg)
 #116033  Szerző: mlaszlo

csokie írta: De a fos vételkörzet a budai oldalon, az botrány. Egy megálló alatt a teljesen tiszta adásból full sistergés lett...
Igazság szerint ez nem egy fővárosi frekvencia, ehhez képest még így is egész jól szólt sok helyen. Viszont az agglomerációs működés nagyon nehéz, főleg egy ilyen rétegrádiónak. A 3 adó közül pedig szinte csak a törökbálinti működött, a százhalombattai nem is tudom ment-e egyáltalán, a zsámbéki meg elég rég elhallgatott.
 #116007  Szerző: csokie

DRoland írta:
csokie írta:De a fos vételkörzet a budai oldalon, az botrány. Egy megálló alatt a teljesen tiszta adásból full sistergés lett...
Meg gondolom az Antenna Hitradio is beleszól rendesen. Tegnap voltam Pesten, araszolván a dugóban tekergettem a rádiót. A Bestrockot akartam hallgatni, de hol ez, hol a szlovák jött (Váci úton befelé).
Azért a dél-budai oldalon nem a hitradio zavarja, hanem a domborzati viszonyok. Ahol a leghamarabb elkezdi zavarni a szlovák 97.6, azt úgy hívják: Budafok városház tér. És azért megnézed térképen...nincs még 10 km sem légvonalban. De sisteregni a Campona után befelé kezd, Hárosnál meg már semmi sincs.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19