RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#106317  Szerző: freshfm

jimmer írta:A hivatalos egyrészt amit leírtam - a hatóságtól tudom - illetve a pályázóknak kipostázzák a /ahogy ők hívják/ hatósági végzést hogy miért lett érvénytelen.

Aztán aki nem ért egyet lehet bíróságon fellebbezni - há' persze mer ér is annyit, főleg ha a paraszt jövőre is megpróbálná :ayfkm:

Jaaa nem azért mondom, hogy nem bízok benned. Csak megnéztem volna a hivatalos írást:)
 #106266  Szerző: jimmer

A hivatalos egyrészt amit leírtam - a hatóságtól tudom - illetve a pályázóknak kipostázzák a /ahogy ők hívják/ hatósági végzést hogy miért lett érvénytelen.

Aztán aki nem ért egyet lehet bíróságon fellebbezni - há' persze mer ér is annyit, főleg ha a paraszt jövőre is megpróbálná :ayfkm:
 #106095  Szerző: mimi

Tavasszal engem a sajtóban, helyreigazításban ugattak le, hogy hazudok, amikor azt nyilatkozom, hogy ebben a szarakodásban nekünk már energiánk meg kedvünk sincs egy frekvenciapályázathoz. Mert ők annyira megkönnyítették és egyszerűvé tették, mint még sose. Ja, látom az eredményét.
 #106093  Szerző: chromsix

Ha a pályáztató hibátlan pályázatot szeretne alaki formára, akkor a pályáztatónak a pályázati felhívásban minden apró részletre fel kellene hívni a figyelmet amin egy pályázó elbukhat, de minimum egy részletes tájékoztatás lenne szükséges, hogy sikeres pályázatok születhessenek. 21 pályázatból 4 mehet tovább? Ez elgondolkodtató.
 #106089  Szerző: mimi

adminisztrator írta:Elfelejtetted, hogy Kelet-Europaban vagyunk?
Valóban.
Bár vállalkozzon itt akinek hét anyja van, főleg, hogy nem is messze több lehetőséggel kecsegtet egy hozzánk képest már összehasonlíthatatlanul szabadabb, fejlettebb, nyugatiasabb felfogású, barátságosabb, jóval kevésbé korrupt ország, Szerbia. Megértük.
 #106088  Szerző: markfelt

mimi írta:Valakik nem akarják szarráperelni az NMHH-t, esetleg pertársaságot alapítani jogokkal való visszaélés miatt?
Hatosaggal szemben?

Elfelejtetted, hogy Kelet-Europaban vagyunk?
 #106083  Szerző: mimi

Valakik nem akarják szarráperelni az NMHH-t, esetleg pertársaságot alapítani jogokkal való visszaélés miatt?
 #106082  Szerző: jimmer

Közösségi pályázatok az alábbiakat NEM utasították el alaki hibával, tehát ők mennek tovább az elbírálási szakaszba:

- A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése alapján és a Pályázati Felhívás 1.9.7.1 pontja alapján 1828/2012. (X.17.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a pályázati ajánlatot benyújtó Hangkultúra Alapítvány pályázót.

- A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése alapján és a Pályázati Felhívás 1.9.7.1 pontja alapján 1830/2012. (X.17.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a pályázati ajánlatot benyújtó Kogyilla Zsolt pályázót.

- A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése alapján és a Pályázati Felhívás 1.9.7.1 pontja alapján 1832/2012. (X.17.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a pályázati ajánlatot benyújtó Lánczos Kornél Gimnázium pályázót.

- A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése alapján és a Pályázati Felhívás 1.9.7.1 pontja alapján 1833/2012. (X.17.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a pályázati ajánlatot benyújtó Mátra Média Kulturális Egyesület pályázót.

A beadási határnapon, 2012. augusztus 30-án egyébként 21 pályázati ajánlatot nyújtottak be.

Az elutasítások indoka az ún. Klubszabály, ami azt jelenti, hogy a pályázók az elektronikusan letöltött, hátoldallal nehezen rendelkező hátoldalt nem írták alá és pecsételték le..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 164