RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#112271  Szerző: Milán

OnlineDJ írta:Ma is megjegyezte egy hallgató,hogy recseg beszédkor a cucc.
Igen, én írtam a Facebook oldalukra hogy nem valami jó minőségű.
 #112196  Szerző: OnlineDJ

oldman írta:Én nem javasolnám, hogy a technikát bármilyen módon is befolyásolja az NMHH. Már így is épp elég szabályt kell betartani. Innen már csak egy lépés lenne, hogy egy adott cég termékeit veheted meg.
A Szinva esetében az látszik hogy egyszerű szempont döntött. Az ár. Ez a legrosszabb érv.
Igen,van benne valami, de ha magamból indulok ki, akkor a képen látható cuccal maximum konzerveznék.Ma is megjegyezte egy hallgató,hogy recseg beszédkor a cucc.
 #112178  Szerző: oldman

Én nem javasolnám, hogy a technikát bármilyen módon is befolyásolja az NMHH. Már így is épp elég szabályt kell betartani. Innen már csak egy lépés lenne, hogy egy adott cég termékeit veheted meg.
A Szinva esetében az látszik hogy egyszerű szempont döntött. Az ár. Ez a legrosszabb érv.
 #112176  Szerző: LuciFerko

OnlineDJ írta:Látom a Behringert egy másik Behringerre cserélték :D Én éppen ezért szabályoznám az NMHH helyében,hogy egy rádió indításához milyen minimális technikai eszközpark kell. Vagy van erre szabvány?
Arra van szabály, hogy engedélyezett adó meg antenna kell, meg tartani kell a max 75 khz löketet és max 4 dBr hangosságot.
 #112175  Szerző: OnlineDJ

Látom a Behringert egy másik Behringerre cserélték :D Én éppen ezért szabályoznám az NMHH helyében,hogy egy rádió indításához milyen minimális technikai eszközpark kell. Vagy van erre szabvány?
 #112142  Szerző: newmjoel

VidámSrác írta:új csapat indítaná újra a szinva rádiót? ezzel csak az az egyetlen pici probléma van, hogy az előző "tulajdonos" úgy szállt ki, hogy visszaadta az egész hóbelebancot az államnak:
A Médiatanács 241/2013. (II. 13.) számú döntése

A Média a Belvárosért Egyesület (Miskolc 99,5 MHz – Szinva Rádió) kisközösségi helyi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének megszüntetésére irányuló kérelme

A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező megállapodásban foglaltak szerint a döntéshozatal napjával hozzájárul a Média a Belvárosért Egyesület (Miskolc 99,5 MHz) helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez.

A Médiatanács tudomásul veszi, hogy a Média a Belvárosért Egyesület a Szinva Rádió állandó megnevezésű kisközösségi médiaszolgáltatását 2013. január 1. napjával megszüntette.
forrás: A Médiatanács 241/2013. (II. 13.) számú döntése

Ezt furcsálltam én is.Ha lemondtak a frekvenciáról utána már nem lehet újra indítani. Akkor ez most, azt jelenti, hogy van Miskolcnak egy újabb kalózrádiója...
 #112125  Szerző: VidámSrác

új csapat indítaná újra a szinva rádiót? ezzel csak az az egyetlen pici probléma van, hogy az előző "tulajdonos" úgy szállt ki, hogy visszaadta az egész hóbelebancot az államnak:
A Médiatanács 241/2013. (II. 13.) számú döntése

A Média a Belvárosért Egyesület (Miskolc 99,5 MHz – Szinva Rádió) kisközösségi helyi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének megszüntetésére irányuló kérelme

A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező megállapodásban foglaltak szerint a döntéshozatal napjával hozzájárul a Média a Belvárosért Egyesület (Miskolc 99,5 MHz) helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltató hatósági szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez.

A Médiatanács tudomásul veszi, hogy a Média a Belvárosért Egyesület a Szinva Rádió állandó megnevezésű kisközösségi médiaszolgáltatását 2013. január 1. napjával megszüntette.
forrás: A Médiatanács 241/2013. (II. 13.) számú döntése
 #112092  Szerző: Szepi

Mocorgás van a 99.5-ön. Tesztnek tűnik.

Szerk: ebben a pillanatban elhallgatott, ssssss van.

Szerk: újra megy (21:18)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 30