RADIOSITE Fórum

• Rádió Most - Kaposvár - 91.2 MHz

#122023  Szerző: kukac

Ezt a "moston"-t egyszeruen keptelen vagyok megemeszteni. Egy idohatarozo szot helyhatarozokent hasznalni, meg akkor is ha tulajdonnev, nyelvidegen. Nem hiszem hogy csak nekem hangzik bizarrul.
 #118276  Szerző: kukac

várható volt hogy beleszaladtak a nagykésbe ezzel a fantázianévvel, íme egy gyöngyszem a honlapjukról:

"Kedves Hallgatók, megéri a folytatásban is velünk maradni. Kedden este nyolc után Laurent Wolf, Will. I. Am, a Good Charlotte, a Linkin Park és Pitbull is zenél a Moston!"
 #118021  Szerző: Attis

RDS-PS dinamikus.
_*MOST*_
_FM_91,2
KAPOSVAR

Még mindig tartom a korábbi véleményem, nem lesz ez rossz. De fura volt Mike Oldfield-Shadow on the wall-t (pedig nagyon szeretem ezt a számot) hallani két dance/rnb szám között. Vagy mondhatnám az első napről az Edda-Kölyköd voltam c. "remekművét" ( :sick: , mondjuk ekkor hosszú percekre áttekertem a 105,5-re.). Értem én, hogy az idősebb hallgatókhoz is szólni akarnak, de ez így... Szvsz. ezt nem kellene erőltetni, vagy nem ilyen formában.
Amúgy egész jó, ma is jó 5 órát hallgattam, és nem bántam meg.
 #117913  Szerző: Attis

Eddig nem rossz. :yeah:
Szépen szól, a zenék pedig elfogadhatók. Nem tudom, mennyi a vállalt magyar zenei arány, de szerencsére napközben csak párral találkoztam. :party:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8