RADIOSITE Fórum

• Rádió 24 - Dunaújváros - 102.9 MHz

#174299  Szerző: RadioFan

LuciFerko írta:Amúgy nálam az ablakban az R24 jön, de a tetőn vagy a Kronehit, vagy a kettő egyszerre. :D
Autóban nekem Fehérvár belterületén a R24 egyáltalán nem jött, a Kronehit még úgy ahogy, legalábbis a német szöveget felismertem :D
OFF
Ha majd a 105,7-en megszűnik az R1, akkor talán a 105,8 is elér felénk. (Kronehit)
 #174296  Szerző: LuciFerko

RadioFan írta:
LuciFerko írta:
RadioFan írta: 0,5 kw-tal szólnak egy kolesz tetejéről.
Már átköltözött az Október 23. térre oda, ahonnan ment az EL-DO és megy jelenleg a Lánchíd is (99.1)
Jó tudni. Arra sem jártam már egy ideje :)
Amúgy nálam az ablakban az R24 jön, de a tetőn vagy a Kronehit, vagy a kettő egyszerre. :D
 #174295  Szerző: RadioFan

LuciFerko írta:
Már átköltözött az Október 23. térre oda, ahonnan ment az EL-DO és megy jelenleg a Lánchíd is (99.1)
Jó tudni. Arra sem jártam már egy ideje :)
 #174279  Szerző: LuciFerko

#174278  Szerző: Kovi02

RadioFan írta:
Nightman írta:Lenne itt egy tündérlehelletnyi észrevétel..
Mért hiszik azt a rádió készítői hogy legalább 50 kw-tal szólnak?
Weboldalon úgy hirdetik magukat hogy "Dunaújváros és 120km-es körzete"..
Délutáni programajánlóban meg bátran ajánlgatnak programokat Veszprémben,és Kecskeméten is..
Ennyire még a Rádió Dabas se "bátor" pedig nekik aztán szép vételkörzetük van.
A 24 meg ÁTLAGOS VEVŐVEL Kecskeméten se jön..
Fejvakarósszmájli..
He? 120-km-es körzet? A Music Fm sem ír ekkorát, pedig ők nem 0,5 kw-tal szólnak egy kolesz tetejéről. Egyébként ha ekkorának képzelik a vétlekörzetet, akkor a 300,000 pontenciális hallgató is inkább 2 milla lenne.
Hozzáteszem, itt Fehérváron pont a napokban néztem rá, hogy a Kronehitet erősebben tudom venni a 102,9-en, mint a nagyjából 35 km távolságra lévő 24-et.
120km átmérőjű körzetet írnak,ami Dunaújváros és 60km-es körzete. ;) Fehérvártól-Veszprémig a 8-ason szépen keveredik a 24 és a Kronehit. Mondjuk azért így is érzek egy jó nagy túlzást,Kiskőrösön is alig szól,nemhogy a 60km-re lévő Pirtón,de Kecskeméten se vehető.
 #174276  Szerző: RadioFan

Nightman írta:Lenne itt egy tündérlehelletnyi észrevétel..
Délutáni programajánlóban meg bátran ajánlgatnak programokat Veszprémben,és Kecskeméten is..
Fejvakarósszmájli..
He? 120-km-es körzet? A Music Fm sem ír ekkorát, pedig ők nem 0,5 kw-tal szólnak egy kolesz tetejéről. Egyébként ha ekkorának képzelik a vétlekörzetet, akkor a 300,000 pontenciális hallgató is inkább 2 milla lenne.
Hozzáteszem, itt Fehérváron pont a napokban néztem rá, hogy a Kronehitet erősebben tudom venni a 102,9-en, mint a nagyjából 35 km távolságra lévő 24-et.
 #174274  Szerző: Nightman

Lenne itt egy tündérlehelletnyi észrevétel..
Fejvakarósszmájli..
 #170126  Szerző: Roger

Illúzió romboló hogy délután 10 perces csúszással ment az összeállított műsor..."a Rádió24-hez nyugodtan órát állíthat"..nem nagy baki, de nem figyeli senki, hogy mi megy?

A zenék egész jók, a Sláger idáig (város vidéke) nem nagyon szól el, talán ezt lehetett volna leginkább kihasználni...
 #152926  Szerző: markfelt

Én csak egy hsz.-re reagáltam, gyakorlatilag szerintem életemben 5 percet se hallgattam őket. Ha nincs alapja amit írtam, bocsi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22