RADIOSITE Fórum

• Pelso Rádió - Balatonföldvár

#24475  Szerző: Attis

Ma volt szerencsém hallgatni ezt a hihetetlenül modern rádiót.
És láss csodát, mit hallottam! Reklámot. :o
2 reklám ment le:
1. Vásároljon mobilon autópályamatricát...
2. Az ötös lottó nyereménye...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy rajtam kívül hányan hallhatták még ezt. Mert ha egyedül én, akkor csak kidobott pénz volt állami cégektől. Ritkán járunk autópályán, lottózni meg nem szoktunk. :csukottszem:
 #21658  Szerző: Pasa

GalaxyFM írta: :vomit: :vomit: :vomit:
Léböjtkúra... :hehe:
 #21649  Szerző: Sakál

Ez ízlés kérdése. Kinek mi...
 #21642  Szerző: djlacee

Egy jó "dance rádióban" szerintem a hardstyle -tól az italo-dance -en át a trance-ig mindennek kell mennie, persze megfelelő válogatásban. Balatonnál pl én szívesebben hallgatom a Part -ot, mint a Rise -t, mert az utóbbi valahogy túl monoton :)
 #21636  Szerző: Galaxy

ha már a trance, house, electro, és a minőségi dance a rágógumi címszó alatt szerepel, aminek én speciel nem örülök, akkor itt van az én véleményem is: italo-dance, italo-disco: :vomit: :vomit: :vomit:
 #21628  Szerző: Pasa

Szabi írta:De még ha lenne egy egységes zenei arculat, akkor azt mondom oké, mondjuk akár ez a 90-es italo, eurodance stb. irányzat, de nem! Itt proghouse mix után gagyimagyar mix, utána popzene, majd funky... ez nekem nem tetszik.
Ebben viszont igazad van. Én (ha most megnyerném az 5-öst) csinálnék egy italo-eurodance rádiót, de műsorokkal! Nem mondom, hogy a 20 évesek között tarolnék, de ott is lenne, aki hallgatná. 30 felett (50-ig mondjuk) akár piacvezető is lehetnék. :D
Na de vissza a földre...
 #21618  Szerző: MrG

RXon írta:Valamelyikötök ìrta,hogy a Gold fm-es szarakodàs utàn az ORTT bekeményìt,és jaj lesz a Partnak,Pelsonak.Akkor mégsem?
Ezexerint mégsem, vagy ki tudja... szerintem nem kell különösebb "ORTT-segítség" ahhoz, hogy vége legyen hamarosan, elvégre a tartozásuk csak halmozódik, halmozódik, bevétel meg egyelőre nuku.

De még ha lenne egy egységes zenei arculat, akkor azt mondom oké, mondjuk akár ez a 90-es italo, eurodance stb. irányzat, de nem! Itt proghouse mix után gagyimagyar mix, utána popzene, majd funky... ez nekem nem tetszik. Pedig akár lehetne bevétel is ezekből a mixekből, főleg nyáron... csak kéne valami zenei irányvonal.
 #21611  Szerző: RXon

Valamelyikötök ìrta,hogy a Gold fm-es szarakodàs utàn az ORTT bekeményìt,és jaj lesz a Partnak,Pelsonak.Akkor mégsem?
 #21602  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: Az már később volt. Eleinte a 88,2-ről 92,9-re ugrott, de csak negyedórás sistergés után Fehérvárt Pest felé elhagyva.
Ezt nem tudtam, akkor még nem kísértem figyelemmel ennyire a rádiókat :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10