RADIOSITE Fórum

• Direct One

#65586  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Most már lehullott a lepel az érkező SD csatornáról is, februártól a Pro4 csatornával bővül a UPC Direct SD csatornakínálata.
Február van, Pro4 nincs :) nem mintha hiányozna...
 #65581  Szerző: mlaszlo

Aki esetleg kíváncsi a UPC Direct csatornáira most szabadon belenézhet a Thor műholdon, jelenleg ugyanis (műszaki okok miatt) kódolatlan a csomag egy része.
 #64852  Szerző: mlaszlo

Most már lehullott a lepel az érkező SD csatornáról is, februártól a Pro4 csatornával bővül a UPC Direct SD csatornakínálata.
 #64850  Szerző: mlaszlo

Tesztel a NatGeoWild HD a UPC Directen!

Január 25.-én megkezdődött a NatGeoWild HD tesztelése a nyugati 1 fokon a UPC Direct csomag részeként.

A NatGeoWild HD a Canal Digital Thor 5 11,785(H) GHz-én sugárzott tp.-én keresztül simulcrypt technológiával érkezik.

A NatGeoWild HD (hasonlóan a NatGeo HD-hoz) csak angol nyelven hallgatható, magyar hang egyelőre nem elérhető hozzá.
 #60671  Szerző: mlaszlo

Az előzetesen megjelölt időponthoz képest korábban, már tegnap óta nyitva van valamennyi előfizető számára a Filmbox Pak és DVR csomag előfizetői számára a HD csomag a UPC karácsonyi ajándékaként. A csatornák előfizetés nélkül dec. 29-ig lesznek nézhetőek.
 #60670  Szerző: Kiru

Na ez nagyon jó hír! :D
 #60660  Szerző: mlaszlo

Új csatornák a UPC Direct-en:
Érkezik a Muzsika TV, a Film+2, Reflektor, Prizma, Sorozat+

December 17-én új IKO csatornák kezdték meg a tesztelést a UPC Direct csomagban, a nyugati 1 fokon.

A 11,977(H) GHz-es frekvencián a Muzsika TV, a Film+ 2, a Reflektor, a (december 20.-án a Poén!-t váltó) Prizma és a Sorozat+ kezdte meg a tesztelést.
 #60404  Szerző: mlaszlo

Megkezdődött a UPC Direct végső lekapcsolása!

December 14.-én megkezdődött a magyar UPC Direct végső lekapcsolása a keleti 19,2 fokon, miután a szolgáltatás elhagyta a 11,671(H) GHz-es és 11,992(H) GHz-es frekvenciát.

Jelenleg még üzemel a 10,920(H) GHz és a 12,303(H) GHz, de várhatóan napokon belül ezeket is lekapcsolják majd. Utóbbi a UPC "home tp."-re, azaz ha ezt lekapcsolják, akkor a még a keleti 19,2 fokra "néző" előfizetők már fogják tudni elérni a szolgáltatás maradékát sem.
 #60160  Szerző: mlaszlo

Januártól a német Sky vesz át 2 UPC Direct frekvenciát

Január 4.-től a német Sky vesz át két tp.-t a UPC Direct négy, még a keleti 19,2 fokon használatban lévői közül.

Jelenleg még nincs információ arról, hogy a 10,921(H) GHz-en ill. a 11,671(H) GHz-en mely szolgáltató lesz elérhető.

Netboard-os infó szerint elkezdték lekapcsolni a Direct-et az Astrán, a magyar adók közül már nincs fenn az m1, TV2 és az RTL Klub.
 #59659  Szerző: mlaszlo

Néhány információ az aktuális számláról:

Karácsonyi ajándékunk Önnek!

Mi teszünk is azért, hogy a Karácsony valóban kellemes teljen! December 18. és 29. között díjmentesen élvezheti a Direct HD csomag csatornáit, sőt a Filmbox Pak összes programját is.
Ezzel az ajándékkal kívánunk Önnek és egész családjának boldog, békés ünnepeket!

UPC DTH. S.á.r.l.

*A Direct HD csomag tartalma a Direct DVR csomaggal rendelkező előfizetőknek érhető el.
Az HBO HD csatorna az HBO MaxPak és Direct DVR előfizetőknek érhető el.

Tisztelt Előfizetőnk!

Tájékoztatjuk, hogy a Rush HD csatorna 2010. december 31-ével kikerül kínálatunkból. Továbbá tájékoztatjuk, hogy 2011. január 1-től a Bebe TV neve Duck TV-re változik.

További kellemes televíziózást kívánunk!
UPC DTH S.á.r.l.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 64