RADIOSITE Fórum

• Manna FM

#181775  Szerző: tomee

asr27 írta: 2019.02.16. 07:34 Korábban kirakta a FB-ra, hogy mégsem lesz.

Ez a rádió minden, csak nem fiatalos. Erre aztán nagy szükség volt.
Hála az égnek, hogy nem így alakult. Whiteboy kb. az egyik utolsó olyan emberek egyike, aki az évek során mindig hiteles és ön azonos tudott maradni...
 #181770  Szerző: asr27

Korábban kirakta a FB-ra, hogy mégsem lesz.

Ez a rádió minden, csak nem fiatalos. Erre aztán nagy szükség volt.
 #181768  Szerző: Milán

Úgy látszik Whiteboy mégsem dolgozik a rádiónál.
 #181687  Szerző: mlaszlo

A reggeli műsornál finomítani kellene a mikrofonok beállításain, mert eléggé torz mindegyik.
 #181619  Szerző: Milán

Persze, mivel ex. Slágeres / Rádió Cafés dolgozik a Mannánál így érthető... :)
 #181616  Szerző: LuciFerko

Nekem nem a témákkal van a bajom, hanem azzal, hogy ide is bekerültek "Slágerrádiós, unásig játszott" zenék, mint pl a Tűzvarázsló. Teljesen rendben vannak a komoly témák, de zeneileg már is kezd sablonos lenni.
 #181587  Szerző: mlaszlo

Wolfman írta: 2019.02.09. 17:03 Úristen, pszichológiáról meg egyéni gondokról meg beteg gyerekekről beszélnek, pfuj! Hogy mernek egy közösségi rádióban ilyesmikról beszélni? :D
Komolyra fordítva a szót, ezek fontos témák, és jó, hogy egy rádió ilyen témákat felvállal.
A témákkal nincs baj, de szombatra valóban nagyon hosszúra nyújtották a megszólalásokat, ez így sok egyszerre. Igaz, hogy közösségi rádió és feltehetően a vállalások miatt is van, de üti egymást a hétköznap és a hétvége.
 #181567  Szerző: Rebroadcaster

Wolfman írta: 2019.02.09. 17:18 Édes Istenem, 2 évig a Rádió 1 szlogenjén akadt fenn mindenki, és azt ismételgette, hogy "ezek nem is igazi mai slágerek", de semmi mást. Már baromira untam. Most meg azon vagytok fennakadva, hogy a Manna FM nem hangol örömre. Nincs kedvem hónapokig ezt olvasni megint, köszönöm.

U.i.: még mielőtt valaki lecseszne, hogy én a rádiót védem, közölném, hogy nem, csak leírtam a véleményemet erről a jelenségről.
Nem a hallgatók hibája az, hogy a fenti rádiók egyes szignáljai köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit az éterbe tolnak.
Most mondjuk azt, hogy bezzeg a Music Fm összehozott minket? :)
 #181558  Szerző: Glenn

Megmondtam az elején, hogy ezt a jó frekit is elcseszték. ;)
 #181544  Szerző: Wolfman

Édes Istenem, 2 évig a Rádió 1 szlogenjén akadt fenn mindenki, és azt ismételgette, hogy "ezek nem is igazi mai slágerek", de semmi mást. Már baromira untam. Most meg azon vagytok fennakadva, hogy a Manna FM nem hangol örömre. Nincs kedvem hónapokig ezt olvasni megint, köszönöm.

U.i.: még mielőtt valaki lecseszne, hogy én a rádiót védem, közölném, hogy nem, csak leírtam a véleményemet erről a jelenségről.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29