Tomi76 írta: ↑2023.02.18. 09:52 Amit én sajnálok nagyon,hogy Karcag felé maximum Fegyvernekig szól jól, de aztán semmi. Jó,tudom ez ennyi, de mivel viszonylag sokat járok Karcag felé, jó volna ha itt nem kellene másik rádiót keresnem. A pesti és szolnoki freki között egész jó a váltás. Igaz néhány kilométeren keresztül gyengébben,halkabban szól de az M4-en haladva ez nem tart olyan sokáig. Viszont a szolnoki körzetből kihaladva sajnos nincs tovább. Mondjuk Karcagon a R1 sem igazán fogható. Itt az Aktív a terület győztese.Ezt tapasztaltam, amikor egy évig Fegyvernek közelében (Örményes) laktam. Ez rádiózás, de tévévétel szempontjából is egy holtsáv volt. A pesti adók már nem, a Debrecen közeliek pedig még nem szóltak el odáig. Vagy Petőfit hallgattam, vagy Aktívot, bár utóbbi se muzsikált ott olyan jól, mint most itt. Egyéb helyi adó "valahonnan" pedig nyomokban se jött.
A MindigTv vételével is szenvedtem, majd fel is adtam. Írtam nekik egy levelet, mire az volt a válasz, hogy "de hát az a rész egy völgyben van". Ennyiben maradtunk, de hát ez már egy másik topik témája lehetne.