RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#76552  Szerző: LuciFerko

???
 #76551  Szerző: markfelt

Na ne!!! :gülü:
 #75443  Szerző: Richmonde

Köszönjük, lambda :)
 #75040  Szerző: lambda

Májusi felmérés eredményei:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 9235804755

Nem hiába mondogatom mindig, hogy ha van egy szépen összerakott helyi adó a Rádió1 egy valamit tehet: szomorúan kullog nagy távolságtartással a nyomában! :D ;)

Elismerésem! ;)
 #72841  Szerző: Richmonde

Rossco írta:Richmonde, jól láttam tegnap, hogy reklám ment az RDS-en, úgy 17 óra környékén? :)
Könnyen lehet :)
 #72815  Szerző: Rossco

Richmonde, jól láttam tegnap, hogy reklám ment az RDS-en, úgy 17 óra környékén? :)
 #71087  Szerző: chromsix

Ennek a "Műsorvezetők, rádiósok" topicba lenne ennek helye, de egyébként nem is lenne hülyeség kiemelni a "Műsorvezetők jelentkezhetnek/keresünk" topicot, hiszen sok kisköz rádió keres ilyen irányban kollégákat, esetleg kisebb kerrádiók is benézhetnének még a topicba, a nagyok úgy is fejvadász céggel szoktak keresgélni, vagy ismerettségi körből elintézik.
:) altopic: műsorvezetőket keresünk 1. fizetésért 2. ingyen (a rádiózás öröméért)
 #71065  Szerző: Fox21

Moderálva

(Ha állást keresel, akkor CV. Kicsit naiv elképzelés, hogy a rádiók fognak utánad futni egy demoért... deee ha ragaszkodsz hozzá, ott a "műsorvezetők / rádiósok" topic.)

Admin
 #70760  Szerző: lambda

Azért ne kicsinyeskedjünk már! A Rádió Eger sokkal jobban összerakott, mint hogy az RDS szolgáltatás lenne a legnagyobb pozitívuma, csak egyet emelnék ki a sok közül: kezdetektől saját hírszekesztő gárdájuk van!
 #70757  Szerző: DRoland

chromsix írta:Szám címe is? Legalább nincs titkolva, nem akarnak pénzt csinálni belőle. Máshol eszük ágában sincs kiírni a szám címét, de sms-ért (pénzért) bármikor lekérheted. Nem is tudom rádió szempontjából melyik a jobb, sms és pénzt csinálnak belőle vagy RDS-en kiírva és akkor milyen informális...
Class és NEO-nál is ki van írva csak az RDS-TEXT-ben. OFF vége
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26