RADIOSITE Fórum

• Telekom

#151217  Szerző: Csongii

Igen, ezek az ár arányok elég viccesek.
Én konkrétan 6300 Ft-t fizetek, de 3 in 1 csomag. Ebből telefon mondjuk nincs is, csak a kedvezmény miatt van előfizetve. Viszont annyiból nálam jobb a helyzet, hogy optikán jön, nyáron egyszer elcseszték a vonalat, de azóta nem volt gond. IPTV-t mondjuk ritkán nézem, de akkor nincs vele problémám. A net meg stabilan száguld. Szerencsére bár anno azt hittem, hogy elvették a 30/20-as netet, de kiderült csak a routerben volt valami bekapcsolva, ami nem kellett volna. Azóta örülök neki vígan, mert ugye egyébként mindenhol visszavették az ADSL szintre, amit nem tudok egyszerűen felfogni. Ha valakinél van optika, akkor miért akarják kiszúrni az ember szemét a 30/3-as nettel pl., ha van lehetősé a 30/20-ra? Ha bármit fel akarok tölteni bárhova, akkor malmozzak?
Szóval egyelőre örülök. Az igaz, hogy itt lenne lehetőség DIGI-re és UPC-re is, de a UPC drága, a DIGI-ről váltottak anno Telekomra, mert nem volt jó. Azóta persze lehet már nincs vele baj. Ez év végéig eldönthetem, hogy mi legyen, akkor jár le a hűség.
 #151214  Szerző: markfelt

Nehéz mérlegelni, ez mégiscsak 6700 és dupla olyan gyors net.. aztán semmi garancia nincs arra, hogy nem szakad majd, bár tudom, hogy az alternatív szolgáltatók efijeinek egy fokkal stabilabb kapcsolatot adnak. Általában.

Inkább jelentgetem, aztán csak megunják annyira, hogy megcsinálják rendesen.

Kevésszer mondom azt, hogy egy állami cég jobb munkát végez, mint egy magán, de azért ebben az esetben visszajöhetne a Matáv. Remélem van esély arra, hogy megveszi az állam a Telekomot is, elvégre stratégiai kérdés.

Ha nem is alanyi jogon járó net, de egy olcsó alapszolgáltatás nem ártana ADSL-en.

Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy míg a Diginél a szerencsésebb területeken 4000 ft 1000 mega, addig ADSL-ből 5000 egy kis 5 megás csomag. 500 forintot ha adnék érte.
 #151212  Szerző: Glenn

Írtam, hogy nálunk sincs más szolgáltató, csak a Telekom. Elvileg, mert ahol van ADSL, ott van MinDigNet is. Mi ezt használjuk (Telekom vonalán megy ez is), és bár lassú (5/0,5), de hibátlan, stabil. Hasonlóképpen IPTV helyett MinDigTv Extra, hibátlan és stabil. Együtt 9000 forintért kapható egy év hűséggel, szerintem ha nincs pl. DIGI vagy UPC, ez is megteszi.
 #151207  Szerző: markfelt

Teljesen használhatatlan a Telekom IPTV és ADSL. Egy kibaszott filmet nem tudok megnézni.

Ez december óta napi 10x fordul elő, és újra kell indítani mindent.

Kép

És nem tudják megcsinálni, ha javítanak is rajta valamit, egy-két hét és újra használhatatlan. Nincs más szolgáltató (Budapesten).
 #151181  Szerző: Nickman

comet írta:Mikorra várhatóak a csatorna átrendezések a sat tv-n? A Sportklub helyett lesz valami?
Hatodikán.
A SportKlub viszont nem szűnik meg, csak az Origo erre következtetett.
http://24.hu/media/2015/12/29/halalhire ... rtklubnak/
 #151177  Szerző: comet

Mikorra várhatóak a csatorna átrendezések a sat tv-n? A Sportklub helyett lesz valami?
 #150795  Szerző: Glenn

Gr3g0ry írta:A minimax után milyen testcard volt(csatorna logója,simpla colorbar,pm5544,telefunken)?
Ha jól emlékszem, felirat nélküli PM5544.
 #150791  Szerző: Gr3g0ry

NyokeeZsoltTinKA írta:Most ellenőriztem: Analógból kikerült: Minimax/Monoszkóp; EchoTV; Sport2. Maradt: 23 csatorna.
Viszont azt nem értem, hogy miért van digitálison, és IPTV-n stabilan kétszer a Lifenetwork. Tudja ezt valaki?
A minimax után milyen testcard volt(csatorna logója,simpla colorbar,pm5544,telefunken)?
 #150729  Szerző: Wolfman

NyokeeZsoltTinKA írta:Most ellenőriztem: Analógból kikerült: Minimax/Monoszkóp; EchoTV; Sport2. Maradt: 23 csatorna.
Viszont azt nem értem, hogy miért van digitálison, és IPTV-n stabilan kétszer a Lifenetwork. Tudja ezt valaki?
Az egyik LifeNetwork foglalja a helyet az M6-nak.
 #150709  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Most ellenőriztem: Analógból kikerült: Minimax/Monoszkóp; EchoTV; Sport2. Maradt: 23 csatorna.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37