RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#72025  Szerző: SzD

:wailing:
 #72024  Szerző: markfelt

Bye-bye...
 #72022  Szerző: TG

314/2011. A Digitális Média Kft. (Várpalota 97,1 MHz – Yo!Rádió és Sárbogárd 96,9 MHz – Yo!Rádió Sárbogárd) helyi médiaszolgáltató kérelme és médiaszolgáltatási szerződéseinek felmondása (sürgősséggel tárgyalandó)
 #71719  Szerző: Milán

Nekem nemjön a 88.2, biztos lefújta a szél :D
Amúgy remélem lesz még rajta műsor valaha és nem lesz PART meg PELSO ugye amik nem adtak műsort csak mixeket, akkoris karcos volt a lemez és akadt :D:D
 #71698  Szerző: DWC

milan93 írta:
LuciFerko írta:úgy veszem észre, hogy már csak mixek mennek, nincs műsorvezetés :S Legalábbis csütörtökön nem volt.
Nincs rá igény?!
Szerintem arra a két mv-re, akik akkor voltak, mikor én hallgattam, nincs.. :ninja:
 #71687  Szerző: SzD

benjamin írta:Szerintem a honlapjuk introja elég gyenge.
Nekem meg megfájdul tőle a szívem, mert emlékeztet még arra az időszakra, amikor készült. :cry:
 #71683  Szerző: benjamin

Szerintem a honlapjuk introja elég gyenge.
 #71428  Szerző: Milán

mlaszlo írta:
milan93 írta:
LuciFerko írta:úgy veszem észre, hogy már csak mixek mennek, nincs műsorvezetés :S Legalábbis csütörtökön nem volt.
Nincs rá igény?!
Hát őszintén szólva nem sokat törődtek a minőséggel, hol ment az egyik adó, hol nem, volt amikor féloldalasan szólt. Nem csodálom ha nem volt nagy hallgatottsága.
A 106.3-at sokáig nem írták át, majd hogynem fél évig PART-ot írt.A weboldal, na hát az...3-4éves hírek vannak kint.
 #71426  Szerző: mlaszlo

milan93 írta:
Nincs rá igény?!
Hát őszintén szólva nem sokat törődtek a minőséggel, hol ment az egyik adó, hol nem, volt amikor féloldalasan szólt. Nem csodálom ha nem volt nagy hallgatottsága.
 #71425  Szerző: Milán

Nincs rá igény?!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 51