RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#117124  Szerző: hori

krisz025 írta:Szigetvár is kb. 1 hete off...
Szigetvárt megerősítem én is, tegnap jártam arra és valóban off. Vagy NMHH, vagy nem fizették a villanyszámlát... ...az Aldena antennák még a tornyon vannak.
 #116294  Szerző: hori

Attis írta:
hori írta:
asr27 írta:Nem megy a letenyei adó, az előbb mondták be élő adásban a frekvenciákat és a letenyeit nem mondták, csak a másik hármat.
Szerintem a többi sem fog már sokáig menni...
Dombóvár?!
Úgy tudom arra is tetemes tartozást halmoztak fel a MT felé. És akkor ez csak egy a sok közül...
 #116288  Szerző: Attis

hori írta:
asr27 írta:Nem megy a letenyei adó, az előbb mondták be élő adásban a frekvenciákat és a letenyeit nem mondták, csak a másik hármat.
Dombóvár?!
 #116287  Szerző: Attis

Azt még egyszer szögezzük le, érvényes engedélyük egy(!) frekire van.
Tegnap sikerült a 88.0-t hallgatnom egy darabig, ez milyen bitrátával megy? Mert konkrétan fájt hallgatni, 96kbps MONO -nál nem lehet jobb

Szerintem jól tippelsz! Két netes stream-et találtam,az egyik pont az, ami kimegy adásba. A másik 192kbps stereo. Nem egy csúcsminőség, de - és itt fordulok hozzáértőkhöz, abból már ki lehetne hozni valamit..
A jelenlegit tényleg fáj hallgatni.
 #116286  Szerző: hori

#116280  Szerző: Attis

FLaci81 írta:A 94.8 Letenyei adójuk vagy nem üzemel, vagy csak a településen belül lehet hallgatni.
Kb. 2 km-re Letenye mellett az M70-esen semmi sem jön csak Sss van.

Jártam már arrafelé régebben és akkor az M70-es nagy részén kiváló minőségben jött.
Tavaly én Nagykanizsa belvárosában mobilon egész jó minőségben hallgattam.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 62