RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Gödöllő - 93.6 MHz

#20112  Szerző: Chriss

sose aggódj, ők sem tudják...
Magyarországon a rádiózás nem azzal kezdődik, hogy target audience... legfeljebb a Slágernél és a R1-nél vélem felfedezni, de pl a Dannál már nyomokban sem...
A Juve meg állítólag az én célcsoportomnak szól, de én 5 percig bírom hallgatni, mert 1 db jó zene után jön valami rettenet, amit a maga idejében is gyűlöltem...
dehát én speckó állatfaj vagyok, a kertévék sem nekem adnak műsort, mert ami érdekelne, az 23.00 után kezdődik...
 #20106  Szerző: fofla

Csupán annyi az érdekesség, hogy bármit is csinálnak, sosem versenyképes. A minőség néha csak az iskolarádiós szintet éri el. Nem kell mindenkinek hiper-szuper rádiót csinálnia, de itt vannak, voltak nevek, akiktől elvárható lenne a színvonal.
Én egyenlőre nem tudtam rájönni, hogy kit akarnak megcélozni ezzel az adásmenettel.
 #20097  Szerző: Sakál

Azért ez annyira borzasztó... :lol: vagy :cry: ?
 #20085  Szerző: fofla

Vagy 6-8 éve ez az ember a zenei szerkesztő! Csak ugye mindig irányítja valaki.
 #20050  Szerző: Chriss

fofla írta:Ahogy az várható volt, az új felállású Pelikán rádió, minőségét tekintve nem változott. Grandmaster Flash, War, Gap Band, Jamiroquai és ehhez hasonló zenék pörögnek. Mintha Perjés Zoli (Feaky D) lenne a zenei szerkesztő. Legalábbis ezek a zenék leginkább ilyen dózisban, rá emlékeztetnek. Mondjuk a Rádió 6, ezt szegmenst bőven lefedi, és még ott van az Abszolút is, így egy ilyen rádió már talán sok.
A rádióban tehát a zenék érnek valamit, a többi azonban BOTRÁNYOS. Az esetek nagy részében a már kibukott műsorvezetők lettek visszaimportálva, és hiába érkezett Péter Petra a rádióhoz, ez nem jelent semmiféle előnyt. Van olyan műsorvezető, akinek minden második szava a HÖLGYEIM ÉS URAIM! Nincs olyan mondat, amiben ne lenne 3-4 szóismétlés. A szignálpark is erőtlen, ráadásul eléggé gyenge munka. Hallani a levegővételeket is. Már csak az hiányzik, hogy a nyálát szürcsölje a szignálhang. Ezt mondjuk egyik-másik műsorvezető simán megteszi.
Talán nem az a fontos, hogy milyen a rádió, hanem inkább csak a léte számít az üzemeltetőnek. Meglepődnék ha ezzel a stábbal és ezzel a minőséggel ez a rádió rentábilis lenne!
nem a DJ Feaky D a zenei szerk:
http://www.pelikanradio.hu/portal/taxonomy/term/46
 #20035  Szerző: Pasa

fofla írta:kibukott műsorvezetők lettek visszaimportálva
Nagy Feró rulez!!! :hehe: :fuckyou:

Cs

#20030  Szerző: fofla

Ahogy az várható volt, az új felállású Pelikán rádió, minőségét tekintve nem változott. Grandmaster Flash, War, Gap Band, Jamiroquai és ehhez hasonló zenék pörögnek. Mintha Perjés Zoli (Feaky D) lenne a zenei szerkesztő. Legalábbis ezek a zenék leginkább ilyen dózisban, rá emlékeztetnek. Mondjuk a Rádió 6, ezt szegmenst bőven lefedi, és még ott van az Abszolút is, így egy ilyen rádió már talán sok.
A rádióban tehát a zenék érnek valamit, a többi azonban BOTRÁNYOS. Az esetek nagy részében a már kibukott műsorvezetők lettek visszaimportálva, és hiába érkezett Péter Petra a rádióhoz, ez nem jelent semmiféle előnyt. Van olyan műsorvezető, akinek minden második szava a HÖLGYEIM ÉS URAIM! Nincs olyan mondat, amiben ne lenne 3-4 szóismétlés. A szignálpark is erőtlen, ráadásul eléggé gyenge munka. Hallani a levegővételeket is. Már csak az hiányzik, hogy a nyálát szürcsölje a szignálhang. Ezt mondjuk egyik-másik műsorvezető simán megteszi.
Talán nem az a fontos, hogy milyen a rádió, hanem inkább csak a léte számít az üzemeltetőnek. Meglepődnék ha ezzel a stábbal és ezzel a minőséggel ez a rádió rentábilis lenne!
 #18399  Szerző: SzD

Nem úgy volt, hogy csak zene fog szólni ezen az adón? Most is van valamilyen beszélgetős műsor. :sleep:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15