RADIOSITE Fórum

• Sport

#122594  Szerző: Attis

Knézy Jenő nagyon "beszólt" a hazai football-nak... jól tette és még jókat is beszélt.
"Most már csak elmondom, mert böki a csőrömet: kollégám, amit itt Csank Jánossal interjút csinált a szünetben, Istenem! Mekkora közhelyek voltak ezek! Föl kell állni a padlóról, a Jugó pótselejtező után is felálltunk. Könyörgöm, hol álltunk mi fel a padlóról Mexikó után? Hát sehol! Hol álltunk mi fel a Jugoszlávok elleni pótselejtező után, amikor Csank volt a szövetségi kapitány? Nem álltunk fel azóta sem! És ezek milyen dumák már, hogy majd újra kell kezdeni és akkor azt kell megtartani, ami jó, ami nem jó azon javítani kell meg Jézus Máriám.. Egyetlen egy konkrétum nem hangzik el ilyenkor! Hát ilyeneket én is tudok: meg a labda gömbölyű, még ezt is szokták mondani.. Nem akarom tényleg bántani Csank Jánost, mert ugyanennek a közegnek a terméke ő is, de ha valaki visszahallgatja ezt az interjút, a semmit mondta el."
 #122593  Szerző: Attis

asimov írta:2-0 lett a vége, öngóllal. A véghajrában kapott emberelőnyünk meg sem látszott a játékon. Tudni kell még azt is, hogy az andorrai válogatott lényegében egy amatőrcsapat.
Nincs miről beszélni.
Knézy Jenő nagyon "beszólt" a hazai football-nak... jól tette és még jókat is beszélt.
Ilyen, nem besz@ri szókimondó kommentátorból sokkal több kellene! :)
noartist írta:Na,Magyarország Andorra 1-0
Már csak a 8 gól van hátra Andorra javára. :) :hehe:
Nem lennék meglepve, ha többet válogatott meccset max. az EuroSporton kommentálhatna. (Amúgy meg hatalmas pacsi neki, teljesen jogos volt!)
Ami Szalai Ádám (válogatott csatár, a német Schalke játékosa) "kirohanását" illeti. Oké, falusiasan szólva: most megmondta a frankót. Persze, pocsék itt minden, igaz is. Irreálisak voltak a célok. Egyértelmű. Ez is igaz.
De miért egy ilyen "gálameccs" (8-1) kell ahhoz, hogy végre tabu dolgokról kelljen beszélni?
Bár még így se panaszkodhatunk, szerencsére a törökök jelenlegi generációja finoman szólva is klasszisokkal gyengébb, mint a pár évvel ezelőtti, így a csoportban 3. helyezettként zártunk. Azt is gyorsan tegyük hozzá, hogy hol van ez a román csapat az évezredforduló körülitől, ami tényleg jó volt (olasz, spanyol élcsapatokban játszottak a legjobbak)?
Érdekes helyzetet szül majd a következő EB-selejtező. Mivel ott akár lehet esélyünk. Mert megemelték a résztvevők létszámát. (Nagyon szubjektív vélemény: értem én, hogy gazdaságilag megéri, de amúgy...?) Ugyanott leszünk, mégis közel harminc éve nem látott magasságokban.
 #122589  Szerző: asimov

2-0 lett a vége, öngóllal. A véghajrában kapott emberelőnyünk meg sem látszott a játékon. Tudni kell még azt is, hogy az andorrai válogatott lényegében egy amatőrcsapat.
Nincs miről beszélni.
Ilyen, nem besz@ri szókimondó kommentátorból sokkal több kellene! :)
noartist írta:Na,Magyarország Andorra 1-0
 #122587  Szerző: noartist

Na,Magyarország Andorra 1-0
 #122582  Szerző: asimov

Ijf. Knézy Jnepő NAGYON kiosztotta a magyar footbalt...
-----------------
Nagyon görcsösen játszunk, ebből akár még zakó is lehet.
(Andorrát nem megverni 3-4 góllal, már zakónak számít!)

A szurkolók legalább ott vannak, néha szól a "Hajrá magyarok!"
 #122572  Szerző: asimov

Este (fél 8) Andorra-Magyarország football VB selejtező.
Én megnézem, már csak azért is....
 #122571  Szerző: asimov

Lehettem volna egyértelműbb, ez igaz: nem ezen az egy futamon, hanem úgy általában nem mutatott fel semmit Webber.

Azért a "beszólásáért" meg, amivel "megköszönte" az eddigieket, én a Red-bull "vezérkar" helyében azonnal utcára tenném, mert itt a csapat az első és ha a csapatnak az a jó, ha Vettel nyer, akkor neki kell nyernie és pont. Akinek ez nem tetszik, az Forma1-es autó helyett rollerrel versenyezzen.
Amúgy, már régen odébb álhatott volna Webber.. miért nem tette? (Mert egy táskányi pénzt kap azért, hogy -ki nem mondva- a második számú pilóta legyen... )
------------------------
Ricciardo saját szponzorálású/nevelésű versenyzője a Red-Bull-nak, évek óta ölik bele a lóvét, ezért egyáltalán nem megleő választás. Jövőre bizonyíthat.
zsombor írta: Biztosan nem ugyan azt a futamot néztük....
Én azt a futamot láttam, ahol egészen addig Webber magabiztosan vezetett, amíg ki nem hívták egy teljesen felesleges plusz kerékcserére, ezzel Vettel ölébe pottyantva a győzelmet. Ha az a felesleges kerékcsere nincs, akkor Webber nyer. Így értettem.
(A plusz kerékcsere biztosan nem azért volt, hogy Vettel nyerjen... áááá. Egyszerűen Webber unalomból bejött, mert bár azon a gumikon még gyorsabb volt a mezőny 99%-nál, így Vettelnél is, de Ő úgy döntött, hogy bejön, mert unatkozott. Biztosan. :D )
 #122565  Szerző: krisz83

asimov írta: Inkább Webber köszönhetné meg a Red-Bull-nak, hogy egyáltalán szóbaálltak egy vele a "bikák" annaidején
Már írja is a köszönő beszédét. Láttam belőle egy rövid részletet.
Valami ilyesmi volt benne:
"Tisztelt Red Bull, Kedves Christian Horner!
Hálás vagyok, és köszönettel tartozom, hogy az idei Maláj nagydíjon rám szóltatok, hogy vegyek vissza a tempóból, és nyugodjak meg, mert nem kell aggódnom, Vettel nem megy el mellettem...
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Neked is Seb, hogy telibesz@rtad a csapatutasítást, és mégis elhúztál...
Köszönöm továbbá, hogy évekkel ezelőtt, a Silverstone-i nagydíjon az én verseny tütümre is felraktátok azt a bigyót, amit Vettelére....
Köszönöm a sok kedves szót, amit a rádióban hozzám intéztetek, pl. Lassíts Mark, mert jön Seb, engedd el, mert Ő JOBB NÁLAD!!"
Stb......
 #122563  Szerző: krisz83

zsombor írta: A plusz kerékcsere biztosan nem azért volt, hogy Vettel nyerjen
Ahogy Te is mondod, dehogyisnem. Pont azért.
Ahogy az sem olyan hatalmas véletlen, hogy a másik Red Bull-ban jövőre nem Räikkönen, vagy Hülkenberg ül, hanem az a Ricciardo, aki ebben az idényben 5, azaz ÖT versenyen tudott mindössze pontot szerezni, és ezzel a hatalmas teljesítményével pont 19 pontot gyűjtött idén. Ő cserébe az a pilóta lesz, akit simán odadobhatnak Vettelért.
 #122562  Szerző: zsombor

asimov írta:Webber igen régóta nem mutatott fel semmit és csak azért, mert ez az utolsó szezonja, nem kell győzzőn is.
A Forma1-ben együttérzésből nem adnak egy darab kenyeret sem, hát még futamgyőzelmet. (Egyébként Vettel annyival vezet, hogy neki mindegy lett volna az, hogy most első vagy második. A következő futamon elég valami 5.-ként célbaérnie és világbajnok, Alonso helyezésétől függetlenűl.)
(Inkább Webber köszönhetné meg a Red-Bull-nak, hogy egyáltalán szóbaálltak egy vele a "bikák" annaidején)
Biztosan nem ugyan azt a futamot néztük....
Én azt a futamot láttam, ahol egészen addig Webber magabiztosan vezetett, amíg ki nem hívták egy teljesen felesleges plusz kerékcserére, ezzel Vettel ölébe pottyantva a győzelmet. Ha az a felesleges kerékcsere nincs, akkor Webber nyer. Így értettem.
(A plusz kerékcsere biztosan nem azért volt, hogy Vettel nyerjen... áááá. Egyszerűen Webber unalomból bejött, mert bár azon a gumikon még gyorsabb volt a mezőny 99%-nál, így Vettelnél is, de Ő úgy döntött, hogy bejön, mert unatkozott. Biztosan. :D )
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 45