Pölö:
Start Port-End Port | LAN IP | Protocol | Enable
8000 - 8001 | 192.168.0.1 | TCP | Y
Start Port-End Port | LAN IP | Protocol | Enable
8000 - 8001 | 192.168.0.1 | TCP | Y
Roger írta:miket írtál be neki?LuciFerko írta:Roger írta:Nem tudom hogy divat -e még no-ip klienst használni, utoljára pár éve volt vele dolgom.virtual server beállításnál kell a portokat hozzáadni.
Be van lőve a router portkövetésre, tűzfal kivételeknél is hozzá van adva a kívánt port még sem lehet elérni, anno pedig használtam, már megkopott a tudásom van valami amit kihagytam?belőttem de továbbra is:
"ERROR: failed to update dynupdate.no-ip.com with IP"
LuciFerko írta:Roger írta:Nem tudom hogy divat -e még no-ip klienst használni, utoljára pár éve volt vele dolgom.virtual server beállításnál kell a portokat hozzáadni.
Be van lőve a router portkövetésre, tűzfal kivételeknél is hozzá van adva a kívánt port még sem lehet elérni, anno pedig használtam, már megkopott a tudásom van valami amit kihagytam?
donder írta:Keresek olyan szoftvert, amely képes szinkronizálni egy megadott meghajtó fájljait egy másik meghajtóéval.Syncback free
Konkrétan az újabb fájlokat írja felül, valamint mentse a még (másik meghajtóra) nem mentett fájlokat.
Találtam egy szoftvert, azonban a Chrome kissé morcos rá...
https://www.freefilesync.org/download.php
Szerintetek?
Roger írta:Nem tudom hogy divat -e még no-ip klienst használni, utoljára pár éve volt vele dolgom.virtual server beállításnál kell a portokat hozzáadni.
Be van lőve a router portkövetésre, tűzfal kivételeknél is hozzá van adva a kívánt port még sem lehet elérni, anno pedig használtam, már megkopott a tudásom van valami amit kihagytam?
ZooLa írta:Linuxra Qmmp-t használok.Gr3g0ry írta:A wine-el csupán az a baj hogy jónéhány framework hiányzik belőle ami nélkül bizonyos programok el se indulnának,winampot is úgy sikerült telepíteni rá hogy a modern skint egyáltalán nem lehet használni.Igen, a Wine sem tökéletes, de ha már jópár régebbi játék is elfut rajta, akkor az már valamit jelent. Winamp helyett egyébként ott van az Audacious. Sőt még a Winamp alá betett Stereo Tool DSP-t is sikerült megoldani. Kiderült, hogy Stereo Tool van Linuxra is. Linuxban meg alapból van virtuális hangkártya (loopback a neve).
Amúgy meg akinek nem jött be a win10, annakmég ott van a win7...
Gr3g0ry írta:A wine-el csupán az a baj hogy jónéhány framework hiányzik belőle ami nélkül bizonyos programok el se indulnának,winampot is úgy sikerült telepíteni rá hogy a modern skint egyáltalán nem lehet használni.Igen, a Wine sem tökéletes, de ha már jópár régebbi játék is elfut rajta, akkor az már valamit jelent. Winamp helyett egyébként ott van az Audacious. Sőt még a Winamp alá betett Stereo Tool DSP-t is sikerült megoldani. Kiderült, hogy Stereo Tool van Linuxra is. Linuxban meg alapból van virtuális hangkártya (loopback a neve).
Amúgy meg akinek nem jött be a win10, annakmég ott van a win7...