DjMash írta:hd írta:A tulajdonos a Retro, legalábbis van közük egymáshoz. A frekvenciát elnyerő cég előző címe azonos volt az övékével.
Nem hiszem, hogy a régizenélés a végleges koncepció, bár valószínűleg tévedek. Lehet, hogy vegetálnak még egy ideig, kivárják, mi történik az FM95-tel. Ha elesik, kiváló lehetőségük lesz betörni a debreceni piacra, de nyilván nem oldies és 80-as dalokkal.
Én személy szerint nem lennék meglepve, ha tényleg kivárnák a januárt, mikor eldől az FM95 sorsa. Ha elbuknának, ami benne van a pakliban, nyugodtan átvehetik az egész csapatot, úgy ahogy van! Ugyan ez menne tovább, csak más néven, és tulajdonosi háttérrel. Addig meg zenék non-stop, teszt címén...
Abszolút egyetértek, logikus lenne várni, s csak utána dönteni a koncepcióról. Bár én szeretem az ilyen régebbi zenéket is, és szerintem igenis hiány van a rádiós piacon az ilyen stílusú rádiókból. Azért jó látni, hogy van pár hely, ahol mostanában próbálkoznak mégiscsak vele (Győr +, Amadeus Rádió).
Amúgy ha már a Maxhoz hasonlította valaki: ott nagyobb ugrások vannak, a legújabb dalok is szólnak, a régebbi, akár ismeretlenebbekkel együtt. Kicsit már talán túlságosan is vegyes (noha én szeretem a Max kínálatát), ez egységesebb képet mutat eddig. A Retro csinálja jól szerintem, ott megfelelő arányban, váltásban szerepelnek a régi és az új slágerek, azt az irányt kellene szerintem követni.
A névvel kapcsolatban pedig: úgy gondolom, ésszerűbb lett volna amúgy a Retrót hálózatosítani, Fehérgyarmaton és itt is Retro Rádió névvel működtetve, persze csak ha egy az egyben ugyanaz a társaság működteti.
Ha lesz stream, vagy valaki hall és rögzít azonosítókat, esetleg megszólalásokat, kérem, ossza meg velünk itt!