RADIOSITE Fórum

• Metro FM - Debrecen - 104.6 MHz

#88585  Szerző: djlacee

Na ehhez valakiknek lesz egy két szava
:troll:
 #88583  Szerző: hordozoi

Tegnap már ment a 104.6 de nem volt még RDS ill. csak zennék mentek egymás utánban szubjektíve kissé vérszegénynek tűnt a hangzás. A 4-esen körülbelül Apafáig jött zavarmentesen onnantól már bele-bele vág a Kékesi Class FM majd kb. Hajdúhadháztól már mindkettő szól egymáson...

Városon belül is előfordul itt ott hogy "bezizeg" de nem tudom hogy ezt a másik adás csinálja-e.
 #88213  Szerző: Zoey

DjMash írta:
hd írta:A tulajdonos a Retro, legalábbis van közük egymáshoz. A frekvenciát elnyerő cég előző címe azonos volt az övékével.

Nem hiszem, hogy a régizenélés a végleges koncepció, bár valószínűleg tévedek. Lehet, hogy vegetálnak még egy ideig, kivárják, mi történik az FM95-tel. Ha elesik, kiváló lehetőségük lesz betörni a debreceni piacra, de nyilván nem oldies és 80-as dalokkal.
Én személy szerint nem lennék meglepve, ha tényleg kivárnák a januárt, mikor eldől az FM95 sorsa. Ha elbuknának, ami benne van a pakliban, nyugodtan átvehetik az egész csapatot, úgy ahogy van! Ugyan ez menne tovább, csak más néven, és tulajdonosi háttérrel. Addig meg zenék non-stop, teszt címén...
Abszolút egyetértek, logikus lenne várni, s csak utána dönteni a koncepcióról. Bár én szeretem az ilyen régebbi zenéket is, és szerintem igenis hiány van a rádiós piacon az ilyen stílusú rádiókból. Azért jó látni, hogy van pár hely, ahol mostanában próbálkoznak mégiscsak vele (Győr +, Amadeus Rádió).

Amúgy ha már a Maxhoz hasonlította valaki: ott nagyobb ugrások vannak, a legújabb dalok is szólnak, a régebbi, akár ismeretlenebbekkel együtt. Kicsit már talán túlságosan is vegyes (noha én szeretem a Max kínálatát), ez egységesebb képet mutat eddig. A Retro csinálja jól szerintem, ott megfelelő arányban, váltásban szerepelnek a régi és az új slágerek, azt az irányt kellene szerintem követni.

A névvel kapcsolatban pedig: úgy gondolom, ésszerűbb lett volna amúgy a Retrót hálózatosítani, Fehérgyarmaton és itt is Retro Rádió névvel működtetve, persze csak ha egy az egyben ugyanaz a társaság működteti.

Ha lesz stream, vagy valaki hall és rögzít azonosítókat, esetleg megszólalásokat, kérem, ossza meg velünk itt! :)
 #88160  Szerző: DjMash

hd írta:
Andrew5 írta:Megy a 104.6. Gondolom január 1 től lesz teljes menet :-) Egy teljesen retro rádió másolat, de tt csak a égi zenék mennek egyenlőre.
A tulajdonos a Retro, legalábbis van közük egymáshoz. A frekvenciát elnyerő cég előző címe azonos volt az övékével.

Nem hiszem, hogy a régizenélés a végleges koncepció, bár valószínűleg tévedek. Lehet, hogy vegetálnak még egy ideig, kivárják, mi történik az FM95-tel. Ha elesik, kiváló lehetőségük lesz betörni a debreceni piacra, de nyilván nem oldies és 80-as dalokkal.

Csak magyar, vagy nemzetközi zenék is mennek?

Esetleg ha valaki nagyon ráér, és nem tud mit kezdeni már magával unalmában, egy órás vagy félórás playlistet össze tudna írni? Előre is köszönöm!
Én személy szerint nem lennék meglepve, ha tényleg kivárnák a januárt, mikor eldől az FM95 sorsa. Ha elbuknának, ami benne van a pakliban, nyugodtan átvehetik az egész csapatot, úgy ahogy van! Ugyan ez menne tovább, csak más néven, és tulajdonosi háttérrel. Addig meg zenék non-stop, teszt címén...
 #88136  Szerző: Attis

Jó, nekem van 915 forint a bankkártyámon. Hova pályázzunk?
Nekem meg 6213 Ft... De nézve a tendenciákat, ha van egy jó ismerősöd, oda pályázunk, ahova szeretnénk. :yeah: :lol:
 #88135  Szerző: donder

mimi írta:Rosszul kérdeztem ezt a pályázós dolgot, szóval Kósával jóban vagy?
:lol:
Van bennfentes ismerős, de ami azt illeti nem...
 #88134  Szerző: mimi

Rosszul kérdeztem ezt a pályázós dolgot, szóval Kósával jóban vagy?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16