Attis írta:Nyilván nem egy téma, de a megboldogult pécsi Mediterrán Rádió is hasonló zenei felhozatallal kezdett. Ész nélkül mindent. A történet vége:
. Ne legyen így!
Neten hallgatom, de amit eddig kaptam zeneileg, az a mai viszonyok között édes kevés.
Viszont a Mediterrán Rádió a megszűnése előtt igencsak rendben volt zeneileg. Remélhetőleg a Méznél sem ez a végleges állapot.
Szerintem már ezen a héten is sokat fejlődtek az induláshoz képest. Továbbra is azt gondolom, hogy ez még csak "béta" adás.
(Mondjuk érdekes, mert mi van a több évtizedes szakmai tapasztalattal, ha nem tudnak egyből 100%-on teljesíteni, meg egyáltalán, ha nincs teljesen kész minden, akkor minek kezdik el...?)
Várjuk meg, mi lesz ha lesznek rendes, szerkesztett műsorok, tematikus zenei műsorok, esstébé.
Meg aztán a RadioDJ zenei szelektora körülbelül annyit ér, mint a Winampban a shuffle gomb. Úgyhogy ilyen adáslebonyolító mellett tényleg kézzel kellene szerkeszteni a zenéket.
Én továbbra is amondó vagyok, hogy várjunk pár hetet, mielőtt hosszútávú következtetéseket vonnánk le.