Amúgy már korábban is észre vettem... Miért van az,hogy az ÁLL AZ ALKU műsorban csupa olyan játékos van,aki külföldön élt 379 évig, legtöbbjük ÁMÉRIKÁBAN, metroszexuális pávagyerekek,akik minden nap szerintem több ezreket költenek el szépségszalonokba, meg hasonló buziskodó dolgokra költik tuti a pénzt.. továbbá..vállalkozók, ismert fitness személyiségek, és csupa olyan nem átlag ember akik tuti nem a mélyszegénységből jöttek!Én még SOHA nem láttam ebben a játékban egyszerű átlagembert.. jaa..a nőkről nem is beszélni.. agyonsminkelt kényességek.10 játékosból 7,a nyereményből utazgatna ,luxushajót venne meg a faszom tudja,hogy milyen jómódú dolgokra költené a lóvét! Átlagosan kinéző,,nem agyoncicomázott sminkelt nők, és nem buzis kinézetű embereket miért nem lehet szerepeltetni? pl:Erika (48) aki varrónő Kőszegről, Péter(49) biztonságiőr Algyőről, Imi(24) pék Miskolcról.. stb. Egyrészt,, sokkal emberibb kinézetűek lennének tuti, másrészt pedig ők a betevő falatra, meg a sárga csekkekre költenék azt a pénzt amit esetleg megnyernének.