RADIOSITE Fórum

• Telekom

#123305  Szerző: LazlowHUN

NyokeeZsoltTinKA írta:
noartist írta:
NyokeeZsoltTinKA írta:2 forint van a Domino kártyás telefonomon (már 3 hete), és a tegnapi napon (délután vettem észre) egészen éjfélig mégis működött rajta a facebook zero. Ezt hogy?
A NetStart nem deaktiválódott.
Érdekes,mert ha 15Ft alatt van az egyenleged,papíron azonnal lelölvi magát..
Azonnal le is lőtte magát 3 hete. Kíváncsiságból néha ránézek. Az elmúlt 3 hétben nem is működött. Csak a tegnapi napon egészen éjfélig mégis be tudtam lépni. Éjfélkor OFF.
Szerk.: Ma is (2013.11.01.) működik. Tud erről valaki valami hivatalosat?
Lehet kicsit off lesz, de emlékszem a régi szép westeles idõkben próbáltam lekérdezni egyszer a *102#-el az alig létezõ egyenlegem (kb lehetett vagy 15 Ft), de nem sikerült. Többször is megpróbáltam egymás után de egyszer sem sikerült. Valami bug volt a rendszerben. Kíváncsiságból felhívtam az egyik haverom, vagy 5 percet beszéltünk :D
 #123100  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

noartist írta:
NyokeeZsoltTinKA írta:2 forint van a Domino kártyás telefonomon (már 3 hete), és a tegnapi napon (délután vettem észre) egészen éjfélig mégis működött rajta a facebook zero. Ezt hogy?
Azonnal le is lőtte magát 3 hete. Kíváncsiságból néha ránézek. Az elmúlt 3 hétben nem is működött. Csak a tegnapi napon egészen éjfélig mégis be tudtam lépni. Éjfélkor OFF.
Szerk.: Ma is (2013.11.01.) működik. Tud erről valaki valami hivatalosat?
 #123088  Szerző: noartist

#123085  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

2 forint van a Domino kártyás telefonomon (már 3 hete), és a tegnapi napon (délután vettem észre) egészen éjfélig mégis működött rajta a facebook zero. Ezt hogy?
 #122886  Szerző: Nickman

adminisztrator írta:csak nekem rohadékkodik ma a telekom edge és 3g?
Nem csak neked, hanem még sok más embernek.

Telekom Fb-oldal:

"Kedves Ügyfeleink, jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása és a vezetékes DSL szolgáltatása bizonytalanul működik. A hiba okát szakembereink vizsgálják, türelmeteket és megértéseteket kérjük!"

"16.45-től a Telekom mobilinternet szolgáltatása és vezetékes DSL szolgáltatása ismét zavartalanul működik! Ezúton is köszönjük megértéseteket."
 #122885  Szerző: markfelt

csak nekem rohadékkodik ma a telekom edge és 3g?
 #122862  Szerző: szemilan

noartist írta:Mostmár ideje átnevezni a topicot :boldog:
Megtörtént.
 #122807  Szerző: noartist

Mostmár ideje átnevezni a topicot :boldog:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 27