RADIOSITE Fórum

• One

#123814  Szerző: asimov

Ilyen falut somogyban többet is tudok... a domborzat miatt komoly árnyékolóhatás van, és pár 10 előfizetőért (nyilván) nem épít tornyot egy szolgáltató sem.
noartist írta: ...
A hívások rendszeresen megszakadnak,házon belül nem csöng ki a telefon sem néha.21. század!
 #123807  Szerző: noartist

DRoland írta:
krisz83 írta:a Balaton kellős közepén is van térerő, míg pl. a szuper gyors 4G netet hirdető Telekomnak nincs, vagy nagyon minimális.
Pici off: ugyanott a Telenor is jó.
Mindjárt beúszok,és kipróbálom.Úgyis vízálló a telefonom,lesz 30 percem az egészre. :)
Nem mellesleg,tapasztalat: Tiszatenyő egy 2000 lelket számláló falvacska Törökszentmiklós mellett.Nincs 3G,de ami poén,hogy 2G is csak néha akad (egy vonallal,udvaron).
A hívások rendszeresen megszakadnak,házon belül nem csöng ki a telefon sem néha.21. század!
 #123804  Szerző: DRoland

krisz83 írta:a Balaton kellős közepén is van térerő, míg pl. a szuper gyors 4G netet hirdető Telekomnak nincs, vagy nagyon minimális.
Pici off: ugyanott a Telenor is jó.
 #123803  Szerző: krisz83

DRoland írta: Mi bajod ez EDGE-vel? Böngészésre az is tökéletes. Nekem még 192kbit/seces webrádió is megy rajta. Nem attól nagy szám egy mobilszolgáltató szerintem (bár ezt a mai "agyonokostelefonozott" fiatalok biztos megszólnák), hogy hány megabites a net, hanem, hogy tudj telefonálni akárhonnan, ugyanis ez az egész erre lett kitalálva.
Bizony. És a Vodafone pont ezért jó. Lehet hogy nincs 4G lefedettsége (még), viszont a Balaton kellős közepén is van térerő, míg pl. a szuper gyors 4G netet hirdető Telekomnak nincs, vagy nagyon minimális.
 #123801  Szerző: DRoland

noartist írta:Kunszenten speciel csak EDGE van az egész városban.
Mi bajod ez EDGE-vel? Böngészésre az is tökéletes. Nekem még 192kbit/seces webrádió is megy rajta. Nem attól nagy szám egy mobilszolgáltató szerintem (bár ezt a mai "agyonokostelefonozott" fiatalok biztos megszólnák), hogy hány megabites a net, hanem, hogy tudj telefonálni akárhonnan, ugyanis ez az egész erre lett kitalálva.
 #123794  Szerző: noartist

DRoland írta:
noartist írta:A környéken van pár Voda torony,ami pont olyan helyeket fed le 3G-vel,ahol a másik két szolg. már az EDGE hálózattal is szenved.Tapasztalat,ugyebár.
Ez erősen helyfüggő! Van, ahol a Telenor, Telekom vagy épp a Vodafone jobb.
Én elég nagy köröket lejárok,a semmi közepén HSPA azért mésigcsak patent.A Telekomról meg annyit,hogy 3 évig voltam náluk,eszméletlen gyér,amit nyújtanak.És csak drágul.
A Telenor meg maga a katasztrófa,itt,Kunszenten speciel csak EDGE van az egész városban.Állítólag van 4G is,mindjárt hanyattvágom magam.
 #123792  Szerző: DRoland

noartist írta:A környéken van pár Voda torony,ami pont olyan helyeket fed le 3G-vel,ahol a másik két szolg. már az EDGE hálózattal is szenved.Tapasztalat,ugyebár.
Ez erősen helyfüggő! Van, ahol a Telenor, Telekom vagy épp a Vodafone jobb.
 #123787  Szerző: noartist

A környéken van pár Voda torony,ami pont olyan helyeket fed le 3G-vel,ahol a másik két szolg. már az EDGE hálózattal is szenved.Tapasztalat,ugyebár.
Az akció pedig szerintem nagyon korrekt.Elvégre ha megveszel egy ,,komolyabb" (höhh) készüléket,akkor konkrétan 35.000 Forintot is kapsz mellé.Ami nagyon jó.
---
Szerintem a Voda egyszer még piacvezető lehet.Nem most,de egyszer talán.Lefedettsége nagyon jó,és nem a legújabb hájgend hálózatot tolják az ember képébe,hanem a korábbit fejlesztik tökéletesre.Ez sem a Telenorról,sem a Telekomról nem mondható el.
Árazása korrekt,készülékek kicsit drágábbak,mint a Telenornál,de pl. a ,,saját" telefonjaik 10/10-es ár/érték arányúak.Telekomról nyilatkozni sem merek,nevetséges.

Akcióik nagyon jók,a Vodafone Kedd keretein belül én mindig benyalok egy + pizzát nekik köszönhetően,és még rengeteg mozi,stb. is kedvezményes árú.(1+1 jegyakció,stb..)
Illetve ha feltöltős kártyára raksz netet,és pluszban kötsz rá egy év hűséget,akkor kapásból -20% a havidíj árából,ami azért mégiscsak 3 tábla Milka havonta. :smoke:
 #123749  Szerző: szemilan

Vodafone társadalmi felelősségvállalás dokumentum, infrastruktúrára vonatkozó részből részlet:
Jelenleg 2 637 db bázisállomásunk van, amelyeknek kevesebb, mint 20%-a önállóan használt torony, a többit más szolgáltatóval közösen használjuk, vagy már meglévő építményre, létesítményre (pl. kémény, templomtorony, háztetők, stb.) telepítettük. Ezek segítségével 9,5 millió ember 2 432 településen élvezheti a kiváló minőségű beszélgetéseket és a szélessávú internetet.
Ja és ez a promóció kinek hogy tetszik? Vélemény?

http://www.youtube.com/watch?v=89EcM6Xb7hI
 #123340  Szerző: noartist

szemilan írta:
noartist írta:Tanúsítom,egyáltalán nem ment.
Viszont a SIM aktiválása,üzembe helyezése rémálom az oldalukon.. :S
1270 és szóban is aktiválható.
Oké,de kinek mi egyszerűbb.
Én pl. utálok minden ügyfélszolgálatot,mindig csak arra akarnak rátérni,hogy válts nagyobb díjcsomagra,mert az jó,etc... :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29