RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#30817  Szerző: Zoey

Mikorra várható itt a változás? Annyit tudunk a honlapról, hogy más zenei stílus lesz, mert megváltozik a tulajdonos.
Semmi több info? Névváltozás vajon lesz? (érdekes lenne, hiszen nemrég kapta meg ezt a nevet is)
 #29552  Szerző: hdshouter

VidámSrác írta:
Obladioblada írta:
VidámSrác írta:na, kíváncsi leszek, remélem nem egy újabb kisköznek álcázott kereskedelmi lesz, mert abból van már elég miskolcon...
Még csak kettő van. :P
annyi pont elég :S
még sok is :D ^^
 #29538  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
VidámSrác írta:na, kíváncsi leszek, remélem nem egy újabb kisköznek álcázott kereskedelmi lesz, mert abból van már elég miskolcon...
annyi pont elég :S
 #29536  Szerző: Obladioblada

#29462  Szerző: Szd96

Éppen hogy csak beindult a rádió(szerintem is így jó ahogy most) és tessék...
 #29442  Szerző: Zoey

Nem hinném, hogy egy másik rádió költözik helyére, a név marad, csak a zenei stílus fog változni. Bár nem értem, miért, vagy hogy, de én így szerettem ezt a rádiót, amilyen most. Nincs újabb info az ügyről? Pedig a honlap is nemrég készült el ilyen jóra. Kváncsi leszek...
 #29365  Szerző: VidámSrác

na, kíváncsi leszek, remélem nem egy újabb kisköznek álcázott kereskedelmi lesz, mert abból van már elég miskolcon...
 #29300  Szerző: Obladioblada

Ha már más nem írja be, beírom én... :(

VISZONTHALLÁSRA

http://www.parkradio.hu/archives/66
 #27182  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Én hallgattam múlt héten, nyáridéző műsor volt, és ahhoz voltak válogatva a zenék. Jó volt a műsorvezető, a zenék, és signálok is. Kár, hogy csak heti egy órában fut ez...
Rómát sem egy nap alatt...
 #26837  Szerző: Zoey

Én hallgattam múlt héten, nyáridéző műsor volt, és ahhoz voltak válogatva a zenék. Jó volt a műsorvezető, a zenék, és signálok is. Kár, hogy csak heti egy órában fut ez...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 30