RADIOSITE Fórum

• Szolnok FM - Szolnok - 90.4 MHz

#111524  Szerző: oldman

Eddig ment az oldalukon egy visszaszámlálás, de mára csak valami szolgáltató oldala látható. Ha most élesítik az oldalt, akkor sem kellene így lennie.
 #111446  Szerző: LadoniczkiDani

Sziasztok! A céget vették meg az új tulajok, illetve adták el a régiek. Így gyakorlatilag azt csinálnak "rajta" amit akarnak. Nem a Rádió1-et vásárolták meg, hanem kvázi a frekvenciára a jogot. Ezért hallhattok már pár napja promókat a Szolnok FM kapcsán. ;)
 #111416  Szerző: noartist

hd írta:
Jani98 írta:Várom már a pénteket! :) Ergo,engem meglep,hogy az R1 is reklámozza,hogy itt hamarosan másik rádió lesz..
Részben az új rádió csapata készíti/készítette az ottani R1-et, miért ne hirdetnék magukat?
Én máshol még nem tapasztaltam ilyet,bocsi..Elvégre a tulajdonos nem ugyanaz.
 #111414  Szerző: hd

Jani98 írta:Várom már a pénteket! :) Ergo,engem meglep,hogy az R1 is reklámozza,hogy itt hamarosan másik rádió lesz..
Részben az új rádió csapata készíti/készítette az ottani R1-et, miért ne hirdetnék magukat?
 #111410  Szerző: noartist

Várom már a pénteket! :) Ergo,engem meglep,hogy az R1 is reklámozza,hogy itt hamarosan másik rádió lesz..
 #111232  Szerző: lalu84

Egy hét és elvileg már a Szolnok Fm fogja mondani a "csak igazi mai sláger megy" helyett , "helyből a legjobb sláger megy" szlogent a 90,4-en.
 #111123  Szerző: djlacee

Ez itt amúgy eléggé OFF
 #111119  Szerző: asimov

Majd mesélj a gép vételi képességeiről. Thanx! :)
mihalylovics írta:... egy Blau Sevilla RDM168-at)
 #111118  Szerző: Glenn

Pedig a 2-es az azonos volt a Z-vel, hidd el, nem volt benne ferde jel. Amúgy meg lehet, hogy igazad van és tényleg csillag volt a vessző helyett. Fene emlékszik ennyire... ^^
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15