RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#113456  Szerző: peace06

Kifejezetten tetszik a békéscsabai r1. Eminem, 50 cent is visszatért:).
 #113453  Szerző: Ivoa

radiogyuri5600 írta:Pl még megy a 88.9 R1-EN: Krisz Rudi,Ákos,Cárpedíem-Álomhajó,Bon Jovi,Gigi d'agostino-L'amour Toujours,stb. Minden nap 20 óra helyi adás,kivéve Bárány A. esti műsora.Óránként hírek. A szignálok átalakítva többnyire,pl "A RÁDIÓ 1 MOST MÉG VÁLTOZATOSABB, vagy pl: A RÁDIÓ 1-EN ANNYI JÓ ZENE VAN(megy) valami ilyesmi. Szerintem érdekes,jobb mint a hálózatos adás volt pécsről.
Ez igazi töketlenkedés, még mindig a Bognár Tamás hangja szólal meg? Régen úgy hangzott az a szlogen, hogy: "Annyi jó zene van - de csak a mai R1 játssza őket!" :D Egyszerűen levágták a végét :S
 #113444  Szerző: kukac

BÉKÉSCSABÁN A 88.9 RÁDIÓ 1-EN! És szerintem baromi jó az adás,sokkal jobb mint a hálózatban ment műsor....[/quote]

rendben, nyugi, értjük hogy szerinted jó :) a kérdés viszont inkább az, hogy vajon a célcsoport is így gondolja-e...
 #113432  Szerző: radiogyuri5600

adminisztrator írta:
kukac írta:
radiogyuri5600 írta:Pl még megy a 88.9 R1-EN: Krisz Rudi,Ákos,Cárpedíem-Álomhajó,Bon Jovi,Gigi d'agostino-L'amour Toujours,stb. Minden nap 20 óra helyi adás,kivéve Bárány A. esti műsora.Óránként hírek. A szignálok átalakítva többnyire,pl "A RÁDIÓ 1 MOST MÉG VÁLTOZATOSABB, vagy pl: A RÁDIÓ 1-EN ANNYI JÓ ZENE VAN(megy) valami ilyesmi. Szerintem érdekes,jobb mint a hálózatos adás volt pécsről.
"A RÁDIÓ 1-EN ANNYI JÓ ZENE VAN"
- ez nem a juventus szlogenje? egyébként szerintem is érdekes ami történik, jónak viszont semmiképpen nem nevezném.

--
az az érdekes, hogy ez a gányolás nem tapasztalható a stream-re készített műsorban. ez hol készül, tudja valaki?
nemrég írták. pécs.

a juventus új szlogenje: "budapest kedvencei!"
BÉKÉSCSABÁN A 88.9 RÁDIÓ 1-EN! És szerintem baromi jó az adás,sokkal jobb mint a hálózatban ment műsor....
 #113431  Szerző: Gyurii

Jani98 írta:
Gyurii írta: Az is olyan jó, hogy elkezdtek "megújult Rádió 1" szöveggel bejelentkezni mindig, és olyat újult, hogy elkezdtek dél környékén mindig Baby Gabi & Lányi Lala, Feketevonat és ehhez hasonló ~2000 környéki magyar zenéket játszani mindennap... :gülü2: :yuno:
Ugye a feketével általam kiemeltet csak viccnek szántad/elírtad? :oops:
A-a, Őrült szerelem, és a Hol van az a lány? c. zenék mennek.. ^^ :D
 #113369  Szerző: kukac

a juventus új szlogenje: "budapest kedvencei!"[/quote]

- ja, végül is az újrahasznosítás általánosnak mondható, lásd pl. "classfm - a rádió"...
 #113368  Szerző: markfelt

kukac írta:
- ez nem a juventus szlogenje? egyébként szerintem is érdekes ami történik, jónak viszont semmiképpen nem nevezném.

--
az az érdekes, hogy ez a gányolás nem tapasztalható a stream-re készített műsorban. ez hol készül, tudja valaki?
nemrég írták. pécs.

a juventus új szlogenje: "budapest kedvencei!"
 #113367  Szerző: kukac

--
 #113365  Szerző: markfelt

és az orosházival mi van? (90.2)
 #113364  Szerző: radiogyuri5600

Pl még megy a 88.9 R1-EN: Krisz Rudi,Ákos,Cárpedíem-Álomhajó,Bon Jovi,Gigi d'agostino-L'amour Toujours,stb. Minden nap 20 óra helyi adás,kivéve Bárány A. esti műsora.Óránként hírek. A szignálok átalakítva többnyire,pl "A RÁDIÓ 1 MOST MÉG VÁLTOZATOSABB, vagy pl: A RÁDIÓ 1-EN ANNYI JÓ ZENE VAN(megy) valami ilyesmi. Szerintem érdekes,jobb mint a hálózatos adás volt pécsről.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 482