RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#117504  Szerző: samsung

djlacee írta:Amúgy a Rise-on ilyen szignálok mennek, hogy "Balaton FM 98.9 In Stereo"
ez valami Dj-nek a felmondása volt csak levágták az elejét... az eleje:Balaton Best Dance Radio RiseFm In Stereo... de lehet nem is Stereo-t mond :D
 #117503  Szerző: djlacee

Amúgy a Rise-on ilyen szignálok mennek, hogy "Balaton FM 98.9 In Stereo"
samsungrisefangyerek írta:Lounge-t Dance rádiónak nevezni mikor népdalok mennek napközbe... de biztos megint találni kellet valamit amivel belém lehet kötni
Hát népdalt soha nem hallottam :) de lounge -t se
 #117502  Szerző: samsung

Lounge-t Dance rádiónak nevezni mikor népdalok mennek napközbe... de biztos megint találni kellet valamit amivel belém lehet kötni :) a crazy meg annyira gyenge hogy inkább számításba sem veszem..különben is nem tudom mikor fognak ők valaha 1 Budapest vagy környéki frekvenciára pályázni

igen azért mert azt hittem hogy jobb lesz az új brigád... meg azért rájöttem hogy régen mért nem voltak minden este műsorok...Lehet kurvára unalmasak volta Timoék de akkor legalább zeneileg jó volt a rádió és foglalkozva volt vele...
 #117501  Szerző: asr27

A CrazyFM kisközösségi, a Lounge-t meg nem nevezném kifejezetten Dance, House rádiónak.
 #117500  Szerző: djlacee

Samsung, még mindig ott a Crazy FM, sőt, a Lounge Rádió is

OFFondáré
 #117499  Szerző: Butters

LuciFerko írta:Miért kell szerencsétlen Rise-t így szapulni? :unott: :sick:
Nem szapulom, csak tényeket írok. Sokan nagy megfejtéseket tolnak itt a rádió jövőjéről, de a jelen állás azt mutatja, hogy semmi se fog történni.
Miért is történne? A szakmában is hitelét vesztette a rádió, a hallgatókat folyamatosan vesztik, a tulajok egymást perelik, a brigád, akik már több "krízis helyzetben" is kitartottak a rádió mellett, semmibe vették és 3 havi fizetésüket nem adták oda.

Személy szerint nagyon sajnálom, mert ebben a rádióban és magában a brandben is sokkal több volt. Nem sok értelmét látom az életben tartásnak.

Samsung (risefan)! Feléd csak annyit mondanék, hogy nemrég még a régi brigádot szapultad most meg már őket akarod vissza. Talán el kéne gondolkoznod, hogy mit is akarsz ;)
 #117497  Szerző: samsung

Butters írta:Mégis mit vártok?

A régi brigád már nincs, nem fizették ki őket.
Új nincs, mert azóta se lett pénz.
Valószínűleg ismételt playistek mennek. A Rise-nak már nincs értéke semmilyen szinten. Zeneileg már nem előremutató, nincs műsorvezetés, ker. értéke is 0.

Beraktak pár szerencsétlent műsort vezetni, de azt inkább hagyjuk.

Az egész kb. olyan, mint egy kómában fekvő beteg, akit nem akarnak lehúzni a lélegeztetőgépről
sajnos teljesen igazad van :-/ ez a Rádió már sose lesz olyan mint régen...

viszont ebbe tényleg az a szomorú hogy nem marad Dance Rádió Magyarországon :-/ jó van a Radio Face de azok soha életbe nem fognak frekvenciát nyerni...

ha nem húzták volna 1 évig a 96.4-et és már tavaly megkapták volna akkor nem lenne ez :-/
 #117496  Szerző: Butters

Mégis mit vártok?

A régi brigád már nincs, nem fizették ki őket.
Új nincs, mert azóta se lett pénz.
Valószínűleg ismételt playistek mennek. A Rise-nak már nincs értéke semmilyen szinten. Zeneileg már nem előremutató, nincs műsorvezetés, ker. értéke is 0.

Beraktak pár szerencsétlent műsort vezetni, de azt inkább hagyjuk.

Az egész kb. olyan, mint egy kómában fekvő beteg, akit nem akarnak lehúzni a lélegeztetőgépről
 #117480  Szerző: samsung

1 újabb példa arra ha az én szavam nem érne semmit... nem csak nekem tűnt fel... Kép

RiseFM fórumon található meg ez az írás ... Ja és a felhasználó már 2011-ben regisztrálva volt szóval tudja mi a dörgés...

meg annyira lehet hallani hogy senki sincs be a stúdióban és minden nap ugyanakkor,ugyanabba a sorrendbe mennek le a zenék.

Kell ide 1 zenei szerkesztő mert az nem pálya hogy a Dj-k rakják be a zenéket... vagy hozzák vissza Ballai Tamás-t a Face-tol vagy keressenek mást mert ahogy a régi hatalmas RiseFM sláger mondaná:http://www.youtube.com/watch?v=QsWHA0bCOQA

Itt mér nem elég berakni 5-6 zenét a régiek közé... az egész zenei tárat le kell cserélni annyira unalmasak már a régi fél éves zenék a Rise-on...
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 470