RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#49722  Szerző: akhaz

FM rádióhoz szeretnék rádióantennát valaki tudna kérem irjon
csongrád megyéi kisfaluban lakom leárnyékolt helyen
 #49051  Szerző: LuciFerko

jah, 2001-ben vásároltuk :) De tunerje most nincs használva.
 #49035  Szerző: Ghee

Látom LF van neked is egy Yamid. :yeah:
Nemrég vettem én is használtan egy FRANCIA (!) Yamaha receivert... a Pio F208-as tunere azért szebben szól, pedig elég alapkatos a Yami 496-osához képest - utóbbinak a szelektivitása jobb.
 #49010  Szerző: LuciFerko

IstvánB írta:Ezekkel az eszközökkel ment anno a Balaton rádió Streamelése?
aha, a videotonnal :)
 #49001  Szerző: djlacee

Azért a Panashiba befigyel 8-)
 #48992  Szerző: IstvánB

Ezekkel az eszközökkel ment anno a Balaton rádió Streamelése?
 #48461  Szerző: laczfy

SzD írta:Nálam működik rendesen...viszont ez annyira nem tetszik! Igazad volt, tényleg olyan, mint a Jazler...és nekem ez a playlist marhára nem tetszik. Akkor nem lenne vele bajom, ha lehetne görgetni egérrel, de így... :(
Na mindegy, azért várom az újabb verziókat.
Annyi a pozitívum, hogy egérrel is lehet behúzni elemeket a listába, de úgy is katasztrófa, mert pl. 2 zene közé egy ID-t berakni igazi művészet, mert vagy a 2 szám alá csúszik, vagy fölé... szóval ügyeskedni kell, hogy pont a 2 elem közé tudd behúzni. Ebben a formában nekem már nem tetszik annyira, szerintem szeptemberben is maradunk a régebbi verziónál, ott azért jóval egyszerűbb az adáslista szerkesztése.
 #48458  Szerző: SzD

Nálam működik rendesen...viszont ez annyira nem tetszik! Igazad volt, tényleg olyan, mint a Jazler...és nekem ez a playlist marhára nem tetszik. Akkor nem lenne vele bajom, ha lehetne görgetni egérrel, de így... :(
Na mindegy, azért várom az újabb verziókat.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 128