RADIOSITE Fórum

• Politika

#166695  Szerző: asr27

Megint csak azt tudom írni a mondataidra: Még most sem érted, hogy miről szól a történet.
Ha valakit törvényekkel, új szabályzattal ellehetetlenít a kormány, akkor hiába küzd foggal körömmel a fennmaradásért vagy a célért, úgyis a földbe fogják döngölni, mert jelenleg ebben az országban mindig a kormányé az utolsó szó!
Vagy azt teszed, amit diktálnak, vagy viszontlátásra.
 #166693  Szerző: frekivadasz

Aki csak egy picit is nem hülye, az mind látja azt, hogy milyen a köz- és lakájmédia, milyen a kormánypropaganda. Teljesen felesleges ezt százszor leírni. De mi alapján döntöd el, hogy kinek van igaza? Megmondom: a beállítottságodból fakadó érzelmeiddel, a hiteddel.
Az a baj azonban, hogy ez nem hit kérdése. Teljesen mindegy, hogy te mit hiszel. Mint ahogy az is, hogy én mit hiszek. A tények számítanak. Azok pedig ezekben a propagandacikkekben nincsenek. Sehol egy visszaellenőrizhető adat, bármiféle kézzelfogható tényszerűség. Mi alapján állítod, hogy EZ az igaz, és nem a másik, mikor nincsenek a birtokodban az ehhez szükséges információk?
Ez a problémám ezzel a sok idelinkelt propagandacikkel. Nem véletlenül nem látsz tőlem ilyet egyik oldalról sem. Ha olyan nagy fideszes lennék, mint amilyennek be vagyok állítva, egyfolytában öntenem kellene a fidesz propagandát, nem? Szó sem lehet róla, ugyanez a problémám azzal is.
Tények nélkül minden maximum vélemény lehet, de ezt már többször elmondtam.

Ez nem szerencse kérdése, hidd el. Nagyon nem. Sőt. Tessék ezt elengedni.
Én azt látom, hogy az ember sokkal inkább tehet a saját sorsáról, mint bármiféle kormány, illetve maga a politika. Munka, teljesítmény, hozzáállás, alázat, meg ilyen hasonló lózungok.
 #166692  Szerző: asr27

Frekivadász, az elmúlt 7 év egész egyszerűen ráébresztett arra, hogy teljes mértékben tisztán lássam, hogy a hazug közmédia, a pofátlan és undorító tv2, és a felcsúti gázszerelő csatornája (echo tv) mire képes. De sorolhatom ide akár a 888-at és, sajnos most már az origot is.
Egy mondatuk sem igaz!
2014 előtt ide tartozott az MNO és a Hír tv is, azóta, szerencsére itt is elhangzik a csúf igazság, amit, ha kimozdulok a lakásomból, saját magam is látok, tapasztalok. Nem kell messze mennem!

Sajnálom, hogy te nem így látod, mint már jó pár héttel ezelőtt is leírtuk neked itt a fórumon, hogy te egy kib@szott szerencsés ember lehetsz és szerencsés helyen élhetsz, hogy, ha nem így látod!
Ami le van írva az alábbi cikkben, az egy erősen hihető történet! Nem kötelező elhinni, te nem hiszed el, én meg elhiszem és pont.
Meg lehet nézni az elmúlt 6-7 év alatt mit csinált a fidesz a médiával, nem kell ahhoz a Simicskának kitálalnia, hogy észre vegyük, hogyan b@szta szét a fidesz a médiát.
 #166691  Szerző: frekivadasz

Furcsa, hogy egyikőtök sem teszi fel a legfontosabb kérdést a nagy bólogatás mellett: hogyan, mi módon ellenőrizhető, hogy a cikkben leírtak maga a megtestesült igazság, vagy csupán egy a saját felületen megjelentetett öntömjénező hazugság? Esetleg a kettő valamilyen arányú elegye.
Tényleg szeretném tudni.
 #166690  Szerző: asr27

noartist írta:
asr27 írta:
Lehet oligarcházni, milliárdosozni, attól még nekem is vannak elveim, ha belementem volna, apám megfordult volna a sírjában. Én nem maffiaalvezérnek és hazaárulónak szerződtem
http://mno.hu/belfold/simicska-szerint- ... -t-2393186
Ideje volt már elkezdeni a kitálalást.
Én is azt mondom. Csak így tovább!
 #166689  Szerző: noartist

asr27 írta:
Lehet oligarcházni, milliárdosozni, attól még nekem is vannak elveim, ha belementem volna, apám megfordult volna a sírjában. Én nem maffiaalvezérnek és hazaárulónak szerződtem
Ideje volt már elkezdeni a kitálalást.
 #166687  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:
frekivadasz írta:
asr27 írta:Nem fogytak el, inkább egyre több van belőlük.
Hadd halljuk!
Neked, én, bármit is magyarázni? Nem ér annyit, hogy én fáradozzak... ha magadtól nem jössz rá, akkor az csak téged minősít, hiába írnám le, úgysem értenéd meg. Többször le lettek már írva az orbán és a fidesz elleni érvek itt a forumon is. Olvass vissza néhány oldalt, körülbelül az elmúlt 1 évben írtakat.
Tökéletes válasz, köszönöm! Már csak egy kávét kérek.
 #166685  Szerző: asr27

#166684  Szerző: asr27

frekivadasz írta:
Hadd halljuk!
Neked, én, bármit is magyarázni? Nem ér annyit, hogy én fáradozzak... ha magadtól nem jössz rá, akkor az csak téged minősít, hiába írnám le, úgysem értenéd meg. Többször le lettek már írva az orbán és a fidesz elleni érvek itt a forumon is. Olvass vissza néhány oldalt, körülbelül az elmúlt 1 évben írtakat.
 #166679  Szerző: frekivadasz

Hadd halljuk!
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 517