Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.
Jó lett a radiosite főoldalán az "Egyszer véget ér az ..."

Szabi írta: Köszi, kis malfunction volt.Értem, már el is tűnt, most már ismét jó a fórum is.
Én tettem oda, a kezdőlapra akartam csak, de mindenhova kitette a gép.
mlaszlo írta:Nálam Internet Explorer-nél is takarja a fórum felső részét a hirdetés, pl. a belépés pontot kitakarja.Köszi, kis malfunction volt.
Egyébként most hogy került oda ez a hirdetés? Kb. órája még nem volt.
GalaxyFM írta:Hali!Ha a fórumot külön ablakban nyitod meg, akkor eltűnik a hirdetés, és használható az idézet funkció.
Nálam ugyanez.. szintén FF... és ami több mint bosszantó, hogy a csík alatti területre nem tudok kattintani, így ugye az idézet sem, megy, és a hsz-ekkel kapcsolatos alapvető moderációs teendőimet sem tudom ellátni, lévén hogy az ott levő extra ikonokra nem tudok rákattintani...
Ezek elég zavaró problémák, emellett már eltörpül, hogy új ablakba csak jobbgombmegnyításújablakba módszerrel tudok linket nyitni, az meg a másik, hogy a fehér skintől kifolyik a szemem, és örülnék ha lenne egy, az előzőhöz hasonló világoskék összeállítás.
VidámSrác írta:Már igen, köszi!Szabi írta:Ha még láttok hibát, jelezzétek itt, vagy emailben: info@radiosite.hu!azt amúgy tudjátok, hogy a rádiós témák főoldalán (http://new.radiosite.hu/forum/viewforum.php?f=3) még régi a dizájn? (meg hirtelen a minden más, meg az english forum is.)
Szabi írta:Ha még láttok hibát, jelezzétek itt, vagy emailben: info@radiosite.hu!azt amúgy tudjátok, hogy a rádiós témák főoldalán (http://new.radiosite.hu/forum/viewforum.php?f=3) még régi a dizájn? (meg hirtelen a minden más, meg az english forum is.)
Attis írta:Ha Pasa csinálta a honlapot, már húztam is innen.Milyen Pasa milyen honlapot?![]()
1. Nekem akkor is világos. Meg lehet szokni, de egy picit sötétebb jobban elmenne.
2. Ha jobbra görgetem az egeret, lemarad a "balszél".