RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#61148  Szerző: Gyurii91

donder írta:Ez jó.. Több ilyet kellene csinálni... :yes:
Mindig így kellene. Ha már ingyenest vált, maradjon a fejlettebb változat is az! :D
 #61049  Szerző: donder

Ez jó.. Több ilyet kellene csinálni... :yes:
 #61026  Szerző: mlaszlo

Idén mi is megajándékozzuk Önt!

Kódolatlan HBO napok: 2010. december 24-én reggel 6 órától december 27. reggel 6 óráig nézze Ön is az HBO műsorát!

Ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
 #61025  Szerző: mlaszlo

mimi írta:Nem fogja, gyakorlatilag ez biztosít versenyelőnyt nekik. Az új törvényben egyébként is feltűnően sok ponton kedveztek nekik, éppen ezért nem véletlen, hogy viszonylag csendben vannak. A híradóik bulvárjellege, azzal együtt, hogy látványosan mellőznek aránylag nagy horderejű politikai híreket, az utóbbi fél évben harapózott el különösen, ennek a hallgatásnak az ára lehet többek közt a reklámkorlátozás átalakítása és a product placement engedélyezése mellett a digitális átállás halasztása.
Kérdés hogy ez az előny egyensúlyban van-e azokkal a plusz terhekkel, amiket ki akarnak vetni rájuk, illetve ugye elesnek a szolgáltatóktól szedett jogdíjaktól, amiket 2011-től terveztek beszedni.
 #61003  Szerző: mimi

csokie írta:Na ez inkább kézenfekvőbbnek tűnik, m1 kell, mert az embereket nem lehet teljesen "elszigetelni", mégis lenne egy hírforrásuk
Akkor szigetelődnének csak el igazán :(
 #61002  Szerző: mimi

mlaszlo írta:Ha a TV2 és az RTL feladja az analóg frekvenciát, akkor biztos gyorsabban elterjed a digitális televíziózás.
Nem fogja, gyakorlatilag ez biztosít versenyelőnyt nekik. Az új törvényben egyébként is feltűnően sok ponton kedveztek nekik, éppen ezért nem véletlen, hogy viszonylag csendben vannak. A híradóik bulvárjellege, azzal együtt, hogy látványosan mellőznek aránylag nagy horderejű politikai híreket, az utóbbi fél évben harapózott el különösen, ennek a hallgatásnak az ára lehet többek közt a reklámkorlátozás átalakítása és a product placement engedélyezése mellett a digitális átállás halasztása.
 #60999  Szerző: csokie

Na ez inkább kézenfekvőbbnek tűnik, m1 kell, mert az embereket nem lehet teljesen "elszigetelni", mégis lenne egy hírforrásuk, a "szórakozásért" meg eddig is fizetni kellett. Legalább akinek csak az m1 jönne, ott nem lenne vita, hogy az asszonnyal melyik csatornát nézze az ember. :D
 #60961  Szerző: mlaszlo

Szerintem várjuk még ki a végét. Ha hosszabbítanak is, az alapesetben csak az m1-et érinti kötelezőérvényűen. A két kereskedelmi frekvenciahasználati engedélye jövőre lejár, kérdés nekik lehet-e hosszabbítani, illetve az ismert feltételek mellett akarnak-e hosszabbítani. Ha a TV2 és az RTL feladja az analóg frekvenciát, akkor biztos gyorsabban elterjed a digitális televíziózás.
 #60954  Szerző: csokie

Nem kéne már ezt kihúzni 2014-15-ig, mert akkor nem lesz semmi, ami ösztönözze az embereket az átállásra. Tudom hogy ez pénzügyi kérdés is, de könyörgöm, azért nem vagyunk oroszok... ott valahol 2017-ben lesz az átállás, ha jól tudom.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 203