RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#28164  Szerző: SzD

Cicoo írta:De vajon akkor lesz-e érdemi változás, vagy ugyanazt a szart fogjuk kapni, csak más díszcsomagolásban

Az FM1-től biztosan nem...
 #28160  Szerző: Cicoo

Szelerailway írta: Örülnék,ha ezután a pofára esés jönne,de ez sajnos Magyarisztán...
Tegyük fel, hogy pofára esnek, ami sajnos nem valószínű. :( De vajon akkor lesz-e érdemi változás, vagy ugyanazt a szart fogjuk kapni, csak más díszcsomagolásban? Ez a nagy kérdés.. (Pont azért, mert Magyarisztánról van szó.)
 #28154  Szerző: orrhang

Az sem kényszeríti jelentősebb változtatásra őket, hogy a pályázatban vállalást kellett tenniük a két évnél nem régebben készült magyar számok arányára; mert náluk már most is 30 százalék ez a mutató
Ez azért is érdekes, mert a Bolla azt nyilatkozta nemrégiben, még a pályázati kiírás előtt, ha jól emlékszem, hogy a 25%-os arány is alig tartható, mert "nincs annyi igényes magyar zene".

Akkor most, hogy is van ez?
 #28148  Szerző: MrG

SzD írta:
Szabi írta:az FM1 nyer.
Bárcsak...
Bizony. :)
 #28147  Szerző: SzD

Szabi írta:az FM1 nyer.
Bárcsak...
 #28145  Szerző: MrG

http://hvg.hu/itthon/20091007_radiopaly ... dmeny.aspx

A HVG biztosra veszi, hogy az Advenio és az FM1 nyer.

Egyébként vicces, hogy az egyik portál szerint azért zárták ki a Zenerádiót, mert nem mondott le a Rádió1-ről, a másik szerint meg azért, mert túl sokat ajánlott.
 #28140  Szerző: LuciFerko

undorító!!! :vomit: :vomit: :vomit: És még a kisköz frekire pályázókat szopatják!!!! Na az ilyentől megy fel az ember pumpája a plafonig!!!!
 #28139  Szerző: Pasa

Chriss írta:ez elképesztő szakmai hátraarc az egész ország számára!
Fogalmazhatnánk így is, de szerintem már rég megvolt ez a hátraarc (pl. országos tévék, helyi rádiók), most csak marad minden a régiben. Ezért nem is fűztem hozzá semmit, csak "jósoltam".
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 149