Én viszont azt nem értem,hogy különböző városokban megyeszékhelyeken miért hagyják azt,hogy több éve, vagy már lassan évtizede parlagon maradjanak üres frekik..! Nem 1, és nem 2 frekiről van szó egy adott városba! Oke..erre az lenne a válasz,hogy ezek kerrádió frekik, (Sok pénz kell,támogató,reklámok stb) és nem lenne már kihasználható ha a gazdasági helyzetet is nézzük. Rendben! (Nincs rendben de jelenleg ez van) De akkor miért nem lehet közszolgálati vagy közszolgálati regionális rádiókat tervezni? Legalább 1-et! Az is szuper lenne! Vagy nonprofitot! Nem hiszem el,hogy nem lenne rá igény!!!! Az én szemszögem nyílván most Miskolcot veszi figyelembe.. 106,5 103, 93,6 mhz évek óta ssssssssss!A 103 és a 93.6 azt hiszem talán 7 éve... a 106.5 (ex Gold fm) több! Nagyon eltudnék képzelni egy olyan helyi közszolgálati rádiót mint nem olyan rég az mr6 volt. Helyi hírek, zenék,műsorok stb... Nekem speciel tényleg hiányzik a megszünt mr6! Vagy anno a debreceni Civis! (Vagy a pesti Rádio Rock.. ha jól tudom az sem kereskedelmi...)A volt Civis is nagyon jó példa a mai napig egy helyi talk/zene rádiónak! Nem biztos,hogy mindig a kerrádiókban kell gondolkozni..! Vagy én gondolom rosszul? Szerintem lenne hallgatottsága egy ilyen rádió,rádióknak!