RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#83683  Szerző: markfelt

Ráadásul az Oxygen kereskedelmi, így díjfizetési kötelezettsége is van.
 #83682  Szerző: puszilgatógép

Kiváncsi leszek mi lesz ezekkel, ha elindul a város tulajdonában lévő Győr+ Rádió 1kW-tal... Mert akkor lesz mégegy igazi helyi rádiója a városnak, az O2 meg erősen kaparhat, hogy a kevés hallgatóját el ne veszítse.
 #82881  Szerző: faingyőző

csadam írta:Ezen egész jó az esti zenei kínálat! :) :D Igaz, a NiteRise jobb volt, de ez sem olyan rossz, mint amilyenre számítottam... :D
szerintem is jó zenék szoktak rajta menni :)
 #82786  Szerző: csadam

Ezen egész jó az esti zenei kínálat! :) :D Igaz, a NiteRise jobb volt, de ez sem olyan rossz, mint amilyenre számítottam... :D
 #82325  Szerző: puszilgatógép

djlacee írta:Van még TV-jük és újságjuk is
Újságjuk már nincs, az Ózon magazin akkora siker volt, hogy megszűnt. A néz(het)etlen tévéjük, ami pedig csak a pénzt vitte és egy kanyi vas profitot nem termelt melyik befektetőnek kellene? Itt egyedül a rádió az, amivel lehetne valamit kezdeni, de ahhoz profi, kegyetlen, tudatos ember kellene az élére, aki nem enged az ötleteiből, akkor lehetne siker. Persze nem ezzel a beszédhibás, tehetségtelen paprikajancsikkal.
 #82041  Szerző: djlacee

Van még TV-jük és újságjuk is
 #82040  Szerző: puszilgatógép

akos9277 írta:Sosem volt promózva, az indulásnál kirakott 2-3 óriásplakátot kivéve. Egy helyi rádiónak nem így kéne "viselkednie". Buszreklám, játékok, legalább ennyi elvárható lenne. Persze, ehhez kell pénz is, amit leginkább a hirdetők generálnak. Csak sajnos már az elején elrontották a hallgatottságot, " mert mi a 30-35 év feletti, tanult, üzletember réteghez szeretnénk szólni " hozzáállással... A Rádió1-nek 35% feletti a hallgatottsága Győrben, OxygenFM-nek 2-3% között. Sokkal sokkal több van a frekvenciában, BMC be is bizonyította, anno. Nem annyira erősen kötődnek az emberek itt a Rádió1-hez, hogy ne lehetne hasonló zenékkel, fiatalos rádióval porig alázni hallgatottságban. Úgy hallottam 150M-ért továbbadnának a teljes Oxygen Médián tv-vel,rádióval, mindenestül. Holott sajnos az egész a 0 nézettséggel és hallgatottsággal, jó, ha 10 -20 millát megér... Most meg már hiába törik magukat a retro, Sláger Rádiós zenékkel, a kutya nem tudja, hogy van ilyen rádió itt, aki meg tudja, sikítva kapcsol el, vagy éppen már réges-rég kitörölte a mentett frekvenciák közül.
A BMC Rádió soha az életben nem volt népszerű Győrben, mikor még csak az volt, akkor is minimális hallgatottsága volt, a 90-es években is a Juventus/Danubius volt a népszerű Győrben a gyengébb vételi lehetőségek ellenére is. A BMC senkinek sem szólt, olyan katyvasz volt az egész összevissza játszott zenékkel, senkihez nem szóló műsorokkal. Az első népszerű helyi rádió a Rádió Győr volt, na ahhoz tényleg kötődtek az emberek, nem volt profi az sem, de jól össze volt rakva. Aztán jött a többi és a BMC hiába lett jobb, senki nem hallgatta.
Az O2 meg szépen folytatta ezt a hagyományt, pont azért amit írsz, jöttek ezzel a sznobrádióval, nem jött be, utána fél évente koncepcióváltással, mellette iszonyú nagyarccal, nulla szakértelemmel, aztán ide jutottak. Megérdemlik.

Az épülettel együtt, amiben vannak ér max 80-90 milliót az egész, ha egy fillér adósságot sem kell átvennie az új tulajdonosnak, de a brandet felesleges árulni, mert az nincs, nulla érdeklődés van az emberek részéről eziránt az izé iránt. De nem lesz új tulajdonos, nincs az a marha, aki manapság Magyarországon médiába fektet be, hacsak nem akarja felesleges szórni a pénzt.
 #81899  Szerző: akos9277

olvaso1 írta:Nincs pénz ... ennyi.
:(
 #81871  Szerző: szemilan

Nincs pénz ... ennyi.
 #81856  Szerző: akos9277

Gozi írta:Ha már írtam a győri Lánchídhoz körmölök ide is. Most volt nem rég három éves a rádió, csak úgy csendben 0 promoval. Legalább egy kis játékot vagy valami halló itt vagyunk már ennyi idejét nyomhatnának. Szerintem nem ártana meg.
Lesz még valami!
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 108