Most már szól, csak épp akkor szóhoz se jutottak a profizmustól, vagy ilyesmi... 

Gabeedj írta:Ez elég érdekes:)Talán éjjel már üléseznek a bíróságon?:)Én is pont erre gondoltam.
adminisztrator írta:peter írta:És ha van pénz? Berényiéket pedig más miatt nem fizették ki? És ha - politikai szempontból - fordulatot vett az "ügy"?adminisztrator írta:Én azért még nem zárnám ki azt a lehetőséget sem, hogy a bíróság a Neonak ad igazat. Láttunk már elég meglepő fordulatot a hazai rádiós iparágban az elmúlt években. Ha 0,5% esély van erre, akkor annyi, de az sem 0.Ok, akkor csak kérdezem, nem kötekedni akarok. Tegyük fel a bíróság a Neo-nak ad igazat.
Holnap kiderül (vagy nem).
És?
Eltűnik az NMHH díj?
Eltűnik a AH díj?
Eltűnik az áram és iroda bérleti díj?
Lemondanak a jogos követelésükről a hitelezők?
Visszajön a hirdetők bizalma?
Van pénzük arra, hogy ismét pályára állítsák a Neo brand-et? (hiszen az alapvető működést sem tudták finanszírozni, pl. a dolgozók bérét)
Nem tudom kizárni, hogy van pénze az új tulajdonosnak, mert csak a régi Slágeresek álláspontját hallhattuk eddig és ez nekem kevés. A tulajdonos nem nyilatkozik a rádió kapcsán. Számomra pedig minél inkább próbálnak negatív fénybe állítani valakit (ez független a Neo ügytől, én mindig fenntartásokkal kezelem az ilyen helyzeteket), annál inkább elgondolkodom rajta, hogy vajon mennyi az igazságtartalma ennek, van-e túlzás benne és mennyire fedheti a valóságot? És mit nem mondtak még el?
Továbbá minél inkább hallgat valaki, annál inkább el tudom képzelni, hogy "valamit tud", amit mi nem.
Félre ne értsetek, nem védem az új tulajt és nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet adódott (ahogy a Slágereseket is, akik tényleg nagyon ott vannak szakmailag és remélem mielőbb el tudnak helyezkedni egy, a Neo-nál sokkal jobb helyen), csak ezek csak olyan kérdések, amik miatt nem tudom úgy látni a helyzetet, mint itt a többség, számomra elegendő információ hiányában. Ez már az én defektem.
Holnap kiderül! Ha nem napolják. Én nem adok 100% esélyt arra, hogy buknak, csak 99-et.
A hirdetők bizalma nem jön vissza egyhamar, ez tény, de ez már 2009 óta probléma. Égetően fontos kezdeményezés a Rádiós Médiaszolgáltatók Szövetsége, remélem mihamarabb "munkába állnak".
peter írta:És ha van pénz? Berényiéket pedig más miatt nem fizették ki? És ha - politikai szempontból - fordulatot vett az "ügy"?adminisztrator írta:Én azért még nem zárnám ki azt a lehetőséget sem, hogy a bíróság a Neonak ad igazat. Láttunk már elég meglepő fordulatot a hazai rádiós iparágban az elmúlt években. Ha 0,5% esély van erre, akkor annyi, de az sem 0.Ok, akkor csak kérdezem, nem kötekedni akarok. Tegyük fel a bíróság a Neo-nak ad igazat.
Holnap kiderül (vagy nem).
És?
Eltűnik az NMHH díj?
Eltűnik a AH díj?
Eltűnik az áram és iroda bérleti díj?
Lemondanak a jogos követelésükről a hitelezők?
Visszajön a hirdetők bizalma?
Van pénzük arra, hogy ismét pályára állítsák a Neo brand-et? (hiszen az alapvető működést sem tudták finanszírozni, pl. a dolgozók bérét)