RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#15260  Szerző: Zoey

Miért mi van abban, hogy Jucussal duettezett? És milyen szerepet töltött be a Goldnál?

Ja, én azt "bírom", hogy ez a sok miskolci cég még mindig hirdet náluk, ezek után is. Pl. ma az utazási killításról, óránként 2X3 perces reklámspotban őket reklámozták, sőt Szlovákia is náluk promotálja magát... Hogy is van ez?!?

Amúgy szerintem ha megvalósul az új médiahálózat mégis (amiben én nem hiszek), akkor az országos rádióhálózat biztos hogy nem a Gold nevet fogja kapni. Új arculat, új műsorstruktúra, ahogy azt most tervezik.
Ja, és anno voltak a Goldon fociközvetítések, de az abból állt, hogy Veres Gábor kiment a meccsre, és telefonon érthetetlen hangon motyogott valamit óránként 2X5 percben. Ezt a továbbiakban is így tervezik vajon?!? Mert azzal nem fogják fellendíteni a magyar focit...
 #15233  Szerző: Obladioblada

Attis írta:Ne parasztozz. Honnan tudja, h kalózrádiót hallgat? Nem az ő hibája.
Nálunk Borsodban az "a paraszt" kifejezés gyűjtőfogalomként terjedt el a vendég, ügyfél, kliens, kuncsaft, vevő, hallgató, stb. szavakra. Nem bántó kifejezés, és már beépült ilyenformában a köznyelvbe.
tomazo írta:veres g. le van tiltva? ennek mi az oka?
Talán a Puskás Jucus duett, talán a magyar nemzet oknyomozó riportja, melyben kiteregették, a pártbeli titulusát, és a gold fm-ben betöltött szerepét. Nagyjából azóta nincs mikrofon mögött.
 #15229  Szerző: Attis

Egyébként pedig szó nincs itt a gazdasági válság miatti újratervezésről, és az emiatt való kihátrálásról. Egész egyszerűen már odafent is kezd ciki lenni, és kezd terhessé válni amit ezek idelent művelnek. Nem akarják, hogy a nagyon nem magas népszerűség még tovább essen. Rájöttek, hogy többet lehet ezen bukni, mint amennyit hozna, és ezt biztos Veres Jani számolta ki, hiszen ő ott a számok embere, és ha a nyírségi vezető is kihátrál mögüle, akinek pedig sok köze volt/van hozzá, akkor már végképp nem marad senki.
Ezt mondtam én is. Tuti erről van szó.
Mindenhol az szól, mert a "paraszt" nem tudja, és nem is érdekli mi folyik a háttérben, ha a napi Puskás Jucus adagját megkapja.
Ne parasztozz. Honnan tudja, h kalózrádiót hallgat? Nem az ő hibája.
 #15216  Szerző: MrG

Zoey írta:Na álljon meg a menet! Az a Klausmann Viktor, akit egy perce láttam a Tv2 Skandináv lottó sorsolásában, az az a Klausmann Viktor?!?!?!?
Igen.
Obladioblada írta:Most találtam.
Sokáig kerested? :)
(radiosite.hu címlap...)
 #15214  Szerző: Zoey

Na álljon meg a menet! Az a Klausmann Viktor, akit egy perce láttam a Tv2 Skandináv lottó sorsolásában, az az a Klausmann Viktor?!?!?!?
 #15213  Szerző: Zoey

Ez a Kreatív online-os nekem is nagyon tetszik, szépen és reálisan fogalmaz a szerzője!!! El tudom képzelni az Advertumosok fejét, miközben ilyeneket olvasnak ;)
 #15211  Szerző: Obladioblada

Jajjaj. Ez egy nagyon jó cikk: http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=23564

Most találtam. Ez a kedvencem: „A hitel körüli politikai csatározások miatt került az Advertum a hírekbe, pedig mi ugyanakkora távolságot akarunk tartani minden politikai oldaltól” – mondta el Klausmann Viktor, a vidéki vállalkozók tulajdonában lévő Advertum szóvivője.
 #15210  Szerző: Zoey

Ez a "napi Puskás Jucus adag" nagyon tetszett :):):)
De tényleg így van. Hát én már szoktatom le róla magam, és mondom is mindenkinek, hogy nem mind arany, ami Gold. Mindenki el van képedva, mikor kedvenc rádiójukról ilyeneket mondok, de képességeimnek köszönhetően már sok mindenkinek sikerült tudtára hoznom... remélem azóta ők se hallgatják... (na jó ebben én sem lennék biztos)
 #15209  Szerző: Obladioblada

Egyébként pedig szó nincs itt a gazdasági válság miatti újratervezésről, és az emiatt való kihátrálásról. Egész egyszerűen már odafent is kezd ciki lenni, és kezd terhessé válni amit ezek idelent művelnek. Nem akarják, hogy a nagyon nem magas népszerűség még tovább essen. Rájöttek, hogy többet lehet ezen bukni, mint amennyit hozna, és ezt biztos Veres Jani számolta ki, hiszen ő ott a számok embere, és ha a nyírségi vezető is kihátrál mögüle, akinek pedig sok köze volt/van hozzá, akkor már végképp nem marad senki. Egyedül süllyednek el.
 #15208  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Amúgy most néztem egy januári helyi hallgatottsági diagramot, amin már a Danubius Miskolcon a leghallgatottabb, ugyanis a Goldnál már nem jelölnek adatokat. Ez amiatt van, hogy illegális adónál le sem mérték ezt, vagy csak simán nem tüntetik fel? Mert azért kíváncsi lennék, mennyit esett a hallgatottsági indexük az elmúlt időszakban...
Szerintem semennyit sem esett. Mindenhol az szól, mert a "paraszt" nem tudja, és nem is érdekli mi folyik a háttérben, ha a napi Puskás Jucus adagját megkapja.
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 222