RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100595  Szerző: markfelt

Reklámnyitó-záró identeket nem használnak.
Rájuk nem vonatkozik a médiatörvény?

Híradóban újdonság a jelbeszédes néni. Nanemá, nem elég a felirat?
 #100594  Szerző: mikrofonos

Én UPC digitális kábelen nézem és gyakorlatilag semmi nem látszik a kerek logókból legalábbis az m1-en és a két dunán. Az m2-n valamivel jobban látszott, de a teljes kör ott sem volt rajta.
Az egyébként tetszik, hogy nemcsak a karikák vannak ott, hanem az adó neve is. Így tul. képpen korrekt a dolog, csak éppen látszani kéne...
 #100591  Szerző: LuciFerko

M1-en nagyon oldalt van a logo, a széle lelóg picit az egyik TV-n.
Amúgy miért nincs a reggeli műsor??? Valami nagyon vallásos műsor megy...
 #100579  Szerző: Nickman

LuciFerko írta:Az iráni állami TV logói, 1994 óta majdnem változatlanok:
http://www.uploadimages4free.com/browse ... 27051.html

Persze most már van bennük kis 3D hatás. Nekem ezek tetszenek is.
Mondjuk az RTL Klub logója sem változott 1997 óta, a 2002 környéki színváltoztatást leszámítva.
 #100574  Szerző: mlaszlo

Zoey írta: Mondjuk még mindig az a nagy kérdés számomra, miért kellett ehhez ilyen óriási landart elemeket gyártani. Digitálisan is a táj elé tudták volna vetíteni a logókat. Igaz, azokat nem tudták volna kitenni a fővárosba itt-ott :lol:
Ez most komoly? Képesek voltak ezeket mindenhova kivinni az identekhez?
Nem értem akkor az RTL miért nem állította be a feliratait a Duna közepébe :D
 #100572  Szerző: Zoey

http://www.youtube.com/watch?v=9Fkd0sCi_i0

Vándorolnak ki a szép tájakra a logók a werkfilmben. Remélem, jó kis identek lesznek belőlük, remek és jellegzetes zenével.
A zene, ami ez alatt a videó alatt megy, nem tudom, mennyire mérvadó, akár el is tudom képzelni, bár kicsit elvont, igaz, vannak benne népzenei elemek.
Mondjuk még mindig az a nagy kérdés számomra, miért kellett ehhez ilyen óriási landart elemeket gyártani. Digitálisan is a táj elé tudták volna vetíteni a logókat. Igaz, azokat nem tudták volna kitenni a fővárosba itt-ott :lol:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 235