RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#117303  Szerző: asr27

Bocs én kérek elnézést, hogy le merem írni a RiseFM-el kapcsolatos NEGATÍV észrevételeimet!
Azért teszek (én mint hűséges hallgató) egy utolsó próbát (Jones) hátha felfogja amit írok és nem csak a szokásos sablon szöveggel jön:
1. A keverések nem mennek, akárki is kezeli azt az adásgépet.
2. két hete napi szinten kb 15x megáll a netes tream kb 8 mp-re majd akadozva elindul és szép lassan helyreáll, majd ezt kb fél óra, vagy pár óra múlva megismétli.
3. Nincsenek óránkénti hírek, ami szerintem súlyos ejnyebejnyével jár(na) az médiatanács részéről.
4. van kb 20-30 új zene a 300 régi mellet.-régen nem ez volt a jellemző a Rise-ra, hogy alig játszik friss zenéket.
5. 4 hónapja várunk arra az infóra, hogy elindul-e a Rise Győrben a 96.4-en, vagy sem?!
6. még sorolhatnám a negatívumokat!

Risefan írásával teljes mértékben egyetértek!
 #117300  Szerző: samsung

Azért mocskolodunk mert már unjuk az egészet és már mást nem tudunk csinálni az infohiány és a semmit csinálás miatt.... ha még látnánk is hogy akarnátok valamit és van valami akaraterő akkor megértem. De így hogy Kb ugyan az folyik már Február óta így már belefáradtam az egészbe.A NiteRise nevével reklámoztok mikor Kb Közötök nincs ahhoz a Régi csapathoz emberekhez akik felépítették és alkották a NiteRise nevet/csapatot.. 1 szóm nem lenne ha ezt nem a RiseFM/NiteRise névvel csináljátok.

Azt se tudjuk mi folyik itt. A Beach Club-on a RiseFM nevével,Régi csapatával csinálnak bulit Rádióba meg se híre se hamva ...Itt senki se kötne bele ha nem titkolóznátok és végre kiderülne hogy mi a jó isten lesz a Rádióval,Kik csinálják és mi ez a hercehurca ....

Én végig tisztességes voltam Veled Jones Felvettem a műsorokat,reklámoztam,leírtam a Rádió körüli problémákat és próbáltam segíteni.És akkor ezt kapom vissza...

Ja és Jones ezt a videot neked ajánlom! http://www.youtube.com/watch?v=3OZ--WjtKxY
 #117295  Szerző: JoNeS

Egyébként mit képzeltek magatokról? Milyen alapon mocskoljátok a nevem?
Eddig csak két dolgot mondtam a rise fm-el kapcsolatban.
1. Nincs semmi mondanivalóm, ha és amennyiben lesz bármi is, közzé teszem.
2. Számomra ismeretlen emberek számon-kérő, kioktató és a valóságtól teljesen elrugaszkodott, ráadásul feltételezéseken alapuló mondataira az előbbiekben említettek miatt nem reagálok.

Könnyű szerrel fokozhatnám a rendreutasítást, de azt gondolom jó érzésű embernek illendő lenne végig gondolni;
a, mi változik a mocskolódástól
b, van e értelme feszültséget generálni
c, több lesz e ha csahol mint egy kutya (akinek nem inge nem érinti, akinek kell meg felöltözik)
 #117294  Szerző: samsung

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

djlacee

déjávu
 #117292  Szerző: asr27

Nickman írta:Most megy valami "műsorblokk" a NiteRise-ban. Több "szignál" is van hozzá. A műsor neve valami Massive Night Mix.
Ja, 20 perc balf*szkodás után 4. alkalomra sikerült elindítani nekik... :unott:
 #117291  Szerző: Nickman

Most megy valami "műsorblokk" a NiteRise-ban. Több "szignál" is van hozzá. A műsor neve valami Massive Night Mix.
 #117289  Szerző: samsung

Én már mostanába nem is hallgatom... főleg mikor napi 5x lemegy 2 Madonna.... szégyen mi lett ebből a rádiobol..
 #117287  Szerző: asr27

Atya világ... mit csinálnak ezek?? az előbb ugyanaz szólt, ami 7-kor elkezdődött, ment kb 20 percet, majd utána megszakadt, aztán 3x lement, hogy "most vissza a legjobb zenékhez, folytatódik a niterise". Most elindult valami zene...
Most vagy nem értenek a rendszerhez, vagy lesz*rják, hogy mi szól, csak szóljon valami. :gülü2: Miért nicsenek óránként hírek? Tudomásom szerint kötelező lenne.
A netes adás kb 2 hete napi szinten kb 15x megakad 8-10 másodpercre!
Jones, jól elk**ta ezt a rádiót. :(
 #117248  Szerző: Milán

Nickman írta:
samsung írta:elég érdekes volt. 11-től ment az élő és valamikor visszakapcsolt 1 mixre. aztán éjfél fele megint live kb fél 2-ig és utána megint visszakapcsolt
Ugyanez volt korábban amikor a Lounge tesztelt az N-Joy frekvenciákon, ott is volt hogy visszakapcsolt az N-Joy adására. Tehát csak technikai probléma volt ez is.
Ebben az esetben az volt a hiba, hogy ők streamen továbbítják BP-ről az adást, és valszínű hogy volt egy kis netszakadás...
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 470