Sok kérdés, mondandó merült fel bennem ezzel kapcsolatban.
- Ahogy említette más is, én sem értem, miért nem teljes a lista, hol van a többi MR, és hol az m3D?
- A rádiókban jó lenne, ha szintén változna az arculat, de erre én sem látok sok esélyt, itt szerintem a tv-k id-jeiről van szó, lényegében ez nem megújulás, hiszen a kínálat nem változik, ez inkább egy ráncfelvarrás, arculatfrissítés, vagy kinek hogy tetszik.
- Csak elhagyták a logókból is az "MR" részletet, és visszatértek a gyökerekhez... Ez nem tetszik.
- A logók annyira nem rosszak, elég egyszerűek - akárcsak a mostaniak -, a néhányat meg is értek, de azt már nem tudom hova tenni, hogy mi alapján lett a Duna World-ben több hullám, vagy hogy a rádióknál hogy jöttek ki ezek a logók. Már a Kossuthnál is elakadok (hogy egyáltalán mi ez a körben), de a Petőfi és Bartóknál még inkább, hiszen a Petőfinél három csík van, a Bartókná kettő, noha a Petőfi a "kettes", a Bartók a "hármas" csatorna. Meg egyiknél itt, másiknál ott a vonalak, ez sem egyértelmű számomra... Ugyanígy az MTI logóját sem értem, de lehet, idővel majd én is megvilágosodok...

- Kíváncsi vagyok, mennyibe került és mi szükség volt erre a sok brutális méretű, sajtótájékoztatón kiállított logóra, miért nem volt elég kivetíteni, vagy csinálni egy jó kis videót ezekből.
- Az viszont tetszik, hogy kihelyezték a logókat hazánk jellegzetes pontjaira, remélhetőleg a tv-s on-air arculatban is ezeket fogják mutaogatni, valami remek zenével
Úgy gondolom, tavaly a létszámleépítés nagyobb vitákat szült, mégis lecsillapodott az az ügy is, itt is szokatlanak lesznek az embereknek az új logók, de idővel megszokják, és remélhetőleg az id-elemek hamar elfeledtetik az előzőeket. Én szurkolok nekik,és kíváncsian várom az eredményt...