RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#59745  Szerző: donder

LuciFerko írta:ZENEcsatorna kell :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: Ez akkora bokás lesz---
Inkább bukás nem?
Amúgy valami értelmeset már akkor...
Ha zenecsati, akkor legyen mondjuk az 1! Music Channel, vagy a VH1... :S
mlaszlo írta:HBO a MinDig Tv Extra kínálatában!
...
Ezt nevezik bürokráciának...
Így semmi értelme nem volt hogy DVB-T-n legyen, max annyi hogy HD, vagy hogy élesebb a kép mint analógon vagy digitálison... :|
 #59742  Szerző: LuciFerko

ZENEcsatorna kell :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: Ez akkora bokás lesz---
 #59739  Szerző: mlaszlo

HBO a MinDig Tv Extra kínálatában!

December 1.-én az HBO csatornával bővűlt az Antenna Hungária digitális földfelszíni sugárzású (DVB-T) előfizetéses csomagja, a MinDig TV Extra.

Az új csatornát az előfizetők a C multiplexben, a Sportklub korábbi helyén találják.

Az HBO-ra határozott idejű előfizetés esetén (csak 1 éves időszakra) 37,500 Ft-ért ill. határozatlan idejű előfizetés esetén 3,125 Ft/hó díjért lehet előfizetni.

A Sportklub átkerült az A multiplexbe és fix sávszélesség helyett statisztikus multiplexeléssel kerül továbbításra.

A bővítéssel 11-re nőtt az előfizetéssel nézhető csatornák száma, így a 7 szabadon vehetővel együtt 18 tv és 4 rádiócsatornát, valamint egy információs csatornát vehetünk a hivatalosan december 1.-én további 4 gerincadóval bővűlt hálózaton.

Ennyit a karácsonyi meglepetésről :(
Szerintem kár volt az HBO-t feltenni, főleg ekkora előfizetési díjjal, inkább egy alapcsomagos csatorna kellett volna.
 #59738  Szerző: mlaszlo

Decemberben esténként a Euronews csatorna helyén az AXN műsora látható bemutató jelleggel, kódolatlanul.
A tesztcsatorna neve pedig HBO-ra változott.
 #59735  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:Almádiban csak a 93.6on jön normálisan a kossuth pl.
Hát igen, ez csak az előbb ugrott be nekem, de lehet, tényleg jó volt a sejtésem?
 #59733  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
lali87 írta:Kabhegy 100kW-al csak "elszól" odáig a Siófoki adó a 336W-jával nem hiszem, hogy a városon kívül "fogható"
Ez valami őrület lehet, hogy Siófokot állandóan megtámogatják átjátszókkal, pedig nem egyszer voltam ott, és mindig mindent (rádió, tévé) jól fogtam Kabhegyről. Volt ugye analóg tévéátjátszó, most van Kossuth átjátszó FM-en, és lesz DVB-T adó is. Vajon minek???
Igaz, ha kicsit belegondolok, esetleg nem is Siófoknak sugároznak ezek az adók, hanem Fürednek és környékének, ahol tényleg árnyékban van Kabhegy...?
Almádiban csak a 93.6on jön normálisan a kossuth pl.
 #59732  Szerző: Pasa

lali87 írta:Kabhegy 100kW-al csak "elszól" odáig a Siófoki adó a 336W-jával nem hiszem, hogy a városon kívül "fogható"
Ez valami őrület lehet, hogy Siófokot állandóan megtámogatják átjátszókkal, pedig nem egyszer voltam ott, és mindig mindent (rádió, tévé) jól fogtam Kabhegyről. Volt ugye analóg tévéátjátszó, most van Kossuth átjátszó FM-en, és lesz DVB-T adó is. Vajon minek???
Igaz, ha kicsit belegondolok, esetleg nem is Siófoknak sugároznak ezek az adók, hanem Fürednek és környékének, ahol tényleg árnyékban van Kabhegy...?
 #59712  Szerző: lali87

LuciFerko írta:jó de a nagyfreki furcsa állat... veszek már tényleg egy vevőt mert nagyin kiv vagyok rá :shock: De tényleg honnan tudom, hogy Enyingen a siófokit vagy a kabhegyit fogom? :)
Kabhegy 100kW-al csak "elszól" odáig a Siófoki adó a 336W-jával nem hiszem, hogy a városon kívül "fogható" elvileg ott sem fog feltűnni, ha jól van megcsinálva akkor csak a jelerősség és minőség növekedhet. :roll:

Új hír az AH honlapján
 #59705  Szerző: donder

gabor15 írta:Remélem tesznek még bele több csatornát is (Discovery, Spektrum.....) :)
:yes: :yes: :yes: jöhetne! Főleg mert lcd-n az analóg discovery minősége leveri ugyan a többiét, de még az is elég :down:
 #59694  Szerző: gabor15

lali87 írta:
mlaszlo írta:Várhatóan új csatorna érkezik a Mindig TV szolgáltatásában. Mától a Sport Klub helyén egy csatorna tesztel, egyelőre csak annyi szerepel, hogy "Karácsonyi meglepetés december 1-től".
A Sport Klub új helyre, az A Multiplexre költözött.
További változás, hogy megszűnt az Euronews 3 nyelvi megjelenítése, ezentúl egy csatornaként szerepel, a német és a francia hangsáv pedig nyelvválasztással érhető el.
Remélhetőleg zene csati lesz a jövevény :-).....
Az jó lenne! :) De az is lehet, hogy 3D-s csatorna lesz rajta, mert elvileg már tesztelték korábban... Remélem tesznek még bele több csatornát is (Discovery, Spektrum.....) :)
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 203