RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#37933  Szerző: Johnny

mjoel írta: Egy rádió müködtetéséhez meg szerintem nem kell média sulit járni. Tudd, hogy mit akarsz és kinek akarod.
Nem fontos a média suli valóban..ott nullát tanítanak a médiáról. Hisz senki sem akarja magának kitanítani a konkurenciát.
De majd te is rájössz hogy ettől sokan fontosabb, hogy hogyan kell csinálni és még fontosabb hogy miből, nem is beszélve arról hogy kivel. De tény és való, hogy sokan vannak akik addig sem jutnak el hogy mit és kinek akarnak, csak úgy vannak...mert lehetnek. Senki sem kérdi meg, hogy te mi a picsának vagy/működsz.
 #37931  Szerző: mjoel

Johnny írta:Én nem beszélnék kisközösségi konkurencia harcról... még belegondolni is nevetséges. Az hogy az ORTT mit lát a pályázatokban azt csak ők tudják... ha nincs alaki, formai hiba a pályázatban akkor nekik aztán tök mind1 hogy ki mit csinál jó példa erre, hogy még egy kórház is nyerhet frekvenciát...de nekem elhiheted hogy volt utánakérdezősködés információgyűjtés "fentről" hogy kik pályáznak és mit akarnak.
Az meg hogy lehetőséget mindenkinek lehet adni NEM osztom, ez nem egy szoli amit bárki csinálhat... itt emberekkel kommunikálunk, igenis nagy a felelősség.
Annak meg kifejezetten örülök hogy szerinted van még 5 szabad freki, mert akkor jogosan támadhatom meg bíróságon az NHH-t, amiért osztott frekvenciát adott és állította hogy nincs szabad freki.
Tévedés én nem beszéltem konkurencia harcról kisköznél nincs ilyen. Persze elhiszem, hogy utána jártak a dolgoknak csak úgy akárki nem hiszem, hogy csinálhat rádiót. Ez is jogos, emberekkel kommunikálsz de az már egy másik kérdés ki, hogyan csinálja. 2 egyforma rádió nem volt és nem is lessz. Ha például adott egy település van két olyan rádió aminek a célköze ugyan az mondjuk legyen a mi esetünkben fiatalok akkor sem lessz a két rádió ugyan olyan mert mind a 2-en máskép közelítík meg és máshogyan szólnak a hallgatóhoz. Egy rádió müködtetéséhez meg szerintem nem kell média sulit járni. Tudd, hogy mit akarsz és kinek akarod.
A frekivel kapcsolatosan meg nem azt mondtam hogy van 5 is hanem csak ezzel azt akartam kifejezni ha akarnak akkor találnak.
 #37928  Szerző: jimmer

Johnny írta:Én nem beszélnék kisközösségi konkurencia harcról... még belegondolni is nevetséges. Az hogy az ORTT mit lát a pályázatokban azt csak ők tudják... ha nincs alaki, formai hiba a pályázatban akkor nekik aztán tök mind1 hogy ki mit csinál jó példa erre, hogy még egy kórház is nyerhet frekvenciát...de nekem elhiheted hogy volt utánakérdezősködés információgyűjtés "fentről" hogy kik pályáznak és mit akarnak.
Az meg hogy lehetőséget mindenkinek lehet adni NEM osztom, ez nem egy szoli amit bárki csinálhat... itt emberekkel kommunikálunk, igenis nagy a felelősség.
Annak meg kifejezetten örülök hogy szerinted van még 5 szabad freki, mert akkor jogosan támadhatom meg bíróságon az NHH-t, amiért osztott frekvenciát adott és állította hogy nincs szabad freki.

Ennek igazat kell adnom. És mivel valószínűleg az Epernek nem kell majdan közösködni az új egyetemvárosi rádió frekijével, illetve az Avasnak a másik nyertesével, így jogosan lehet kérni az nhh-tól egy másik frekvenciát az Epernek. Közel a határ, a szlovákok mint tudjuk magasról ...nak arra hogy mennyire lógnak át hozzánk, fordítva sajnos nem ez van. De úgy gondolom ha ennyire kötik az ebet a karóhoz az 1km vételkörzetükkel, akkor jogosan mondhatjuk, hogy van ott bőven freki (1km ként 1 db :) ) erősen fogalmazva..
 #37927  Szerző: Johnny

mjoel írta:
Johnny írta: Aztán meg pályázik mindenki pénzért hogy valahogy fenn tudjon maradni... az ORTT saját magának csinálja a kiadást, nem hogy kereskedelmi koncessziós díjat szedne, hogy legyen bevétele. Úgy látom az ORTT-t még nem érte el a válság.
Ha van rá lehetőség akkor élnek a kisközök a pályázati lehetőségel de ezzel gondolom neked sem mondtam újjat.
Üdv.
Hát nem mondtál...csak akkor nem tudom minek írtad le. Bár mondjuk ingyen van a karakter :lol:
 #37925  Szerző: mjoel

Johnny írta: Aztán meg pályázik mindenki pénzért hogy valahogy fenn tudjon maradni... az ORTT saját magának csinálja a kiadást, nem hogy kereskedelmi koncessziós díjat szedne, hogy legyen bevétele. Úgy látom az ORTT-t még nem érte el a válság.
Ha van rá lehetőség akkor élnek a kisközök a pályázati lehetőségel de ezzel gondolom neked sem mondtam újjat.
Üdv.
 #37923  Szerző: Johnny

Én nem beszélnék kisközösségi konkurencia harcról... még belegondolni is nevetséges. Az hogy az ORTT mit lát a pályázatokban azt csak ők tudják... ha nincs alaki, formai hiba a pályázatban akkor nekik aztán tök mind1 hogy ki mit csinál jó példa erre, hogy még egy kórház is nyerhet frekvenciát...de nekem elhiheted hogy volt utánakérdezősködés információgyűjtés "fentről" hogy kik pályáznak és mit akarnak.
 #37922  Szerző: mjoel

Johnny írta:Én pl fel fogok háborodni erősen ha a 3 új miskolci kisköz saját frekiket kap, nekem meg leírja az NHH-s hogy nincs lehetőségük szabad kisköz frekvenciát adni.
7 kisközösségi rádió lesz/várható Miskolcon... verjük még Budapestet is :yeah:
Öt méterenként lesz kisköz rádió. De helyi kereskedelmi rádió NINCS. Ez aztán a frekvencia gazdálkodás.
Aztán meg pályázik mindenki pénzért hogy valahogy fenn tudjon maradni... az ORTT saját magának csinálja a kiadást, nem hogy kereskedelmi koncessziós díjat szedne, hogy legyen bevétele. Úgy látom az ORTT-t még nem érte el a válság.
Az ORTT nem véletlenül hirdette ki a Miskolci pályázókat nyertesnek. Valamilyen kezdeményezést a tesület lát bennük különben elutasították volna. Nem de?
Persze megértelek van egy kisközöm és még jön 3 új én sem rebdesnék az örömtől de nefeledjük el lehetőséget mindenkinek lehet adni az ORTT pedig csak ezt tette.
A frekvenciákkal kapcsolatosan meg az NHH dönt ha most hirtelen 5 új kisköznek kellene mérni ki frekit hidd el az sem lenne gond Miskolcon. Van sok sok szabad freki fentartva erre a célra.
 #37918  Szerző: Johnny

Én pl fel fogok háborodni erősen ha a 3 új miskolci kisköz saját frekiket kap, nekem meg leírja az NHH-s hogy nincs lehetőségük szabad kisköz frekvenciát adni.
7 kisközösségi rádió lesz/várható Miskolcon... verjük még Budapestet is :yeah:
Öt méterenként lesz kisköz rádió. De helyi kereskedelmi rádió NINCS. Ez aztán a frekvencia gazdálkodás.
Aztán meg pályázik mindenki pénzért hogy valahogy fenn tudjon maradni... az ORTT saját magának csinálja a kiadást, nem hogy kereskedelmi koncessziós díjat szedne, hogy legyen bevétele. Úgy látom az ORTT-t még nem érte el a válság.
 #37910  Szerző: MrG

Richmonde írta:Emberek! Kartelezzünk!!!!!!! :gonosz:
Ja'! Meg háborodjunk közfel! :lol:
 #37877  Szerző: donder

Richmonde írta:Emberek! Kartelezzünk!!!!!!! :gonosz:
:hehe:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106