RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#9567  Szerző: rsite1

Többen is? Öten, hatan? Tizen?
 #9565  Szerző: tomee87

MikySoft írta:Biztos nagy igény van rá.
Van bizony. Többen is érdeklődtek anno a hivatalos fórumban ill. e-mailekben is, hogy mikor indulnak már rádiók digitálison és analógon is. Természetesen teljesen ingyenes a szolgáltatás, mindenki számára elérhető, összesen 46 rádió, még annak is aki csak egy 1400Ft-os csupasz digitális csomagra fizet elő
 #9563  Szerző: rsite1

Biztos nagy igény van rá.
 #9561  Szerző: tomee87

Egy kis ízelítő video, a PR-Telecom digitális kábelhálózatán karácsonykor indult 31 tematikus rádió tesztüzeméről. Egyelőre a Dinner és az Oldies csatorna még nem üzemel, ill. szám kiírás sincs még. Összességében, nekem nagyon bejönnek a rádiók, rengeteget hallgatom őket :D
http://rapidshare.de/files/41229137/prt ... k.mpg.html
 #9398  Szerző: Zoshi

Csak a 3 közszolgálati van, de az is csak a T-Home Kábelen, Vida pesten még nem ad rádiót digitálisan, tehát nem adja tovább, csak Győrben. :?
 #9397  Szerző: tomee87

Chester írta:Akkor ezt nálunk csinálták, gondolom mivel van HD már adás. Pr-nél nincs, addig felesleges. :D Gondolom majd HD után ott is lesz.
Lehetséges, bár ha jól tudom egy forrásból érkezik az EPG mind2-nkhöz :D
Apropó, ha jól tudom nálatok is vannak digitális rádiók, a T-nél van hozzá EPG?? Mert nálunk egyelőre egyik rádiónál sincs (igaz csak teszt még január 1-ig) de ha nálatok van akkor szólok én is, hogy az EPG forrásunk, biztosít rádióra is EPG-t :D
 #9393  Szerző: Zoshi

Akkor ezt nálunk csinálták, gondolom mivel van HD már adás. Pr-nél nincs, addig felesleges. :D Gondolom majd HD után ott is lesz.
 #9392  Szerző: tomee87

Hm érdekes, én nem látok ilyet sehol, na mind1 :D
Viszont ami fejlődés, hogy a 16:9-es SD m2-n már az összes ajánló és inzert 16:9-es :)
 #9331  Szerző: tomee87

Chester írta:Most vettem észre hogy M2-nél ami HD az jelölve van az EPGben. Jeek: nállatok?
Hmm, én nem látok sehol semmi HD-ra utaló jelzést :D
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 129