RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#45985  Szerző: SzD

laczfy írta:De egyre ígéretesebb, és ami fontos, hogy rendkívül stabil.
Jaja...és főleg ahhoz képest nagyon jó, hogy full ingyenes.
 #45984  Szerző: laczfy

SzD írta:
laczfy írta: Elvileg hamarosan kijön az új verziója, ami már új playlistet tartalmaz. A kép alapján én azt szűrtem le, hogy hasonló lesz a Jazlerhez. Legalábbis a playlist és az elrendezés alapján, és ez az egy ami nem tetszik.
Elég kicsi az a kép, de szerintem sokat nem változik, csak kicsit mások lesznek a gombok, és nagyobb helyet kapnak a playlist-ben az egyes elemek. Ami jó is, mert kicsit jobban áttekinthető, és több információt is mutathat a zenékről. Na mindegy, majd úgyis kiderül. Én is várom már.
Különben maga a program nekem egyre jobban tetszik!
Már én is várom, a srác azt írta, hogy kevesebb időt tud fordítani a programra, ezért csúszik ennyit a megjelenése. De egyre ígéretesebb, és ami fontos, hogy rendkívül stabil.
 #45983  Szerző: SzD

laczfy írta: Elvileg hamarosan kijön az új verziója, ami már új playlistet tartalmaz. A kép alapján én azt szűrtem le, hogy hasonló lesz a Jazlerhez. Legalábbis a playlist és az elrendezés alapján, és ez az egy ami nem tetszik.
Elég kicsi az a kép, de szerintem sokat nem változik, csak kicsit mások lesznek a gombok, és nagyobb helyet kapnak a playlist-ben az egyes elemek. Ami jó is, mert kicsit jobban áttekinthető, és több információt is mutathat a zenékről. Na mindegy, majd úgyis kiderül. Én is várom már.
Különben maga a program nekem egyre jobban tetszik!
 #45923  Szerző: laczfy

LuciFerko írta:
laczfy írta:
LuciFerko írta:Sam Broadcaster a király 8-)
Azt is használtuk vagy 2 évig, de mivel nem tudtuk beállítani az időzítést, ezért letettünk róla, és pont kapóra jött akkoriban a RadioDj. Zene hallgatásra még mindig a Sam-et használom itthon :D
scripttel meg lehet oldani 8-) Mondjuk van mikor meghülyül és a zene után pakolja be a dolgokat :gülü2:
Ott jött a bökkenő :D próbálkoztunk sokáig, de álltalábanaz lett belőle,hogy kifagyott, vagy csak zenéket pakolt be a lejátszási listába. Meg sokszor volt, hogy reggelre, mire beértem állt a program, vagy azt csinálta,hogy másodpercenként akadva játszotta le a zenét az egyik deck.
 #45921  Szerző: LuciFerko

laczfy írta:
Azt is használtuk vagy 2 évig, de mivel nem tudtuk beállítani az időzítést, ezért letettünk róla, és pont kapóra jött akkoriban a RadioDj. Zene hallgatásra még mindig a Sam-et használom itthon :D
scripttel meg lehet oldani 8-) Mondjuk van mikor meghülyül és a zene után pakolja be a dolgokat :gülü2:
 #45920  Szerző: laczfy

#45918  Szerző: LuciFerko

Sam Broadcaster a király 8-)
 #45910  Szerző: laczfy

SzD írta: Most egyébként az itt már ajánlott RadioDJ-t kóstolgatom. Nagyon korrekt! Ebből nekem eddig csak a playlist színessége hiányzik. De nem nagy tragédia, csak mégis jobban nézne ki és könnyebben áttekinthető lenne.
A RadioDj legutóbbi verziója nagyon megbízható, én több napra is magára hagyom a rádióban a gép újraindítása nélkül. A keverést nagyon szépen be lehet állítani, nem vágja le a zenék végét stb. Elvileg hamarosan kijön az új verziója, ami már új playlistet tartalmaz. A kép alapján én azt szűrtem le, hogy hasonló lesz a Jazlerhez. Legalábbis a playlist és az elrendezés alapján, és ez az egy ami nem tetszik. A Jazlerben is nehézkes volt a hosszabb playlistek szerkesztése, sajnos most ennél a programnál is ez lesz szerintem.
 #45907  Szerző: SzD

centerweb írta:Azt hiszem a belehallgatás résznél be lehet állítani adás közben is a start-next pontot, és akkor már jobb a keverés.
Igen, ezt tudom, de még így sem az igazi. Pl. zene végére rákeveri a sweepert, de a következő zenét már úgy keveri, hogy a sweeper idő előtt elhalkul, az előző zene meg hirtelen megszakad. Ez nem tetszett benne.

Most egyébként az itt már ajánlott RadioDJ-t kóstolgatom. Nagyon korrekt! Ebből nekem eddig csak a playlist színessége hiányzik. De nem nagy tragédia, csak mégis jobban nézne ki és könnyebben áttekinthető lenne.
 #45899  Szerző: centerweb

SzD írta:Ha esetleg érdekel valakit...nyúzom egy ideje a Jazlert. (Természetesen a weboldalukról letölthető demo verziót, eszem ágában sincs illegális kiegészítővel használni :lol: )
Hááát...végülis nem rossz, de nekem nem is tetszik. Valahogy sokkal többet vártam tőle. Kicsit macerás kezelni az adatbázisát, nem tetszenek a keverési lehetőségek sem. Ami szintén rossz benne, hogy megőrjítik a VBR-es mp3-ak. Mondjuk 3 perces számra 7 percet ír ki. Ez "élesben" elég nagy hátrány. Egyrészt, mert nem a megfelelő időt írja ki, ami miatt csúszik az adás (mondjuk öt perccel előbb kezdődnek a hírek), és az intro-t sem lehet így beállítani. Van ugyan belehallgatási lehetőség, de nem lehet használni, mert az éppen adásban lévő zenét nem lehet elkussoltatni. Ezt lehet, hogy több hangkártyával meglehet oldani, úgyhogy ez nem biztos, hogy hiba. Ha nem lehet akkor viszont elég gáz. Azt már meg sem említem, hogy a magyar nyelvű verzió hogy lett lefordítva.
Jobb lenne, ha más lenne az elrendezése, a playlist pedig nagyobb teret kapott volna. Az sem ártana, ha kicsit színesebb lenne (gondolok itt arra, hogy más színnel lennének megjelölve a zenék, sweeperek, stb. A playlist szerkesztőben ez így is van, nem értem a Studio résznél miért nem lehetett megoldani.) Továbbá nem tetszik a playlist kezelése sem. Jobb lenne, ha simán lehetne görgővel használni. Az is elég rossz, hogy amikor berakok egy új listát, az előző helyére teszi be, és nem utána. :gülü2:
Nagyjából ennyi. Összességében véve annyira nem rossz, de nem is a legjobb.
Ezért szerencsésebb minden zenét átkonvertálni egy adott formátumba, adásbiztonság, minőség meg mindenféle szempontból jobb.
Egy második vagy egy virtuális hangkártyával egyszerűen meg lehet oldani a belehallgatást, az csak egy hangkártyával lehet probléma.
Azt hiszem a belehallgatás résznél be lehet állítani adás közben is a start-next pontot, és akkor már jobb a keverés.

Állítólag a Jazler RadioStar már sokkal jobb mint a 2.3, de én inkább maradok más programnál.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 128