RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#103262  Szerző: chromsix

peterhertz írta:
egon2 írta:A Szelektív hallásnak a szignálját nem Kőszegi Ákos mondta,hanem más valaki.
Bakonyi Gábor.

http://reklamhang.com/
Gábor turbózta fel annak idejét a Roxy rádió vicces szignálparkját, nagyon tudott játszani a hangjával. :) Úgy tudom, most az AXN Crime csatornának a hangja.
 #103260  Szerző: egon2

Reggel fél9 után volt műsorvezetés a Neo FM-en.
Akkor ha az AH-nak se fizet,hamarosan vége az utolsó dalnak is a Neo FM frekvenciáin.
 #103258  Szerző: markfelt

Bochkor dadog, számomra nagyon zavaró.
 #103257  Szerző: viktorio

Bochkor Gábor sem beszél szépen....

Boros Lajos kissé motyogva beszél...
 #103250  Szerző: peterhertz

egon2 írta:A Szelektív hallásnak a szignálját nem Kőszegi Ákos mondta,hanem más valaki.
Bakonyi Gábor.

http://reklamhang.com/
 #103249  Szerző: Csongii

egon2 írta:Az Antenna Hungária felé nyilván fizetnek?nem?
Annyira mint az NMHH-nak.
 #103240  Szerző: egon2

A Szelektív hallásnak a szignálját nem Kőszegi Ákos mondta,hanem más valaki.
 #103236  Szerző: peter

Szerintem nem kell itt harcolni. Én most úgy fogom fel, ezt a rövid időszakot mint egy tehetségkutatót. Még az is lehet, hogy valakire rátalálnak akit eddig nem ismertek. :)
 #103234  Szerző: peterhertz

harrapari írta:
Igazi "mindentmegoldok" bt. Szerintem az űrhajózáshoz is ért, csak elfelejtette beírni. :lol:
Te figyu...most már jó lenne ha visszavennél az arcodból, mert én majdnem mindent JoNeS-tól tanultam a rádiós szakmáról...Te még a nevedet sem vállalod a fórumon, azt se tudni ki vagy és mit csinálsz.
 #103232  Szerző: Gabeedj

Ha egy falusi dj -nek mondott valaki csinálna műsort,aki kicsit hebeg habog az már szégyen és lenézni való?Nézzük a konkurenciát.Jáksó idétlen mekegése és a pár agyhalott telefonáló egy országos piacvezető rádióban igényes és minőségi dolog?Az inkább hasonlít egy falusi gumicsizmáshoz:)Ez a műsor sokkal színvonalasabb.Az a baj,hogy ha valaki ,nem az ismert arcok közül vagy éppen valami újat mutat meg az már béna, pancser rádiós..A sok évi monoton megcsinált ,profinak mondott rádióadások meg tették a hatásukat.Sokan változásról dumálnak és ha van,akkor az a rossz.Nem tudom miért kellennyire ragaszkodni ehhez a Slágeres gondolkodáshoz ,el kellene fogadni,hogy mások vannak mikrofon mögött.Szeptember 4 -én,ennek örömére,kárörvendve sokan várják a két vállra fektetést,ha így is lesz ,akkor is volt 1 hét jókedv a Neo fm-en és utána jön a sss és az új pályázó és,hogy sokan megnyugodjanak,jönnek a profik..
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 584