mimi írta:Már akkor röhögtem, amikor sokan nagy várakozással voltak, hogy mikor lesz új arculata az állami médiának. Lett, tessék, őselemek, nézzedÉn vártam, és várom is. Számomra nem is annyira a logók a döntőek (az m3D logójából lehetett ezekre is következtetni), hanem a tv-ben sugárzott id-elemek. Ezekre leszek kíváncsi.))))
Viszont amit kihagytam előző kommentemből, furcsa, hogy ennyiszer beígérték, csináltak neki nagy felhajtást, dátumokhoz kapcsolták az arculatváltást, mégsem lett belőle semmi, most meg semmi előjel nélkül, két nappal a bevezetés előtt bemutatják ezeket. Ok, biztos nem akartak harmadszorra (vagy ki tudja hanyadszorra) hülyét csinálni magukból, de ez akkor is kicsit gyors volt nekem. Azért vagy 2 héttel előtte bejelenthették volna (akkor már biztos megvolt a dátum), és plakátokon is hirdethették volna, úgy nagyobb kíváncsiság övezte volna a megújulást. Sokan így aznap fognak szembesülni vele, bekapcsolják az Olimpiát, aztán azt se tudják, hova lettek a közszolgálati csatornák. Logikus döntés volt egyébként ekkorra időzíteni, bár szerintem még jobb lett volna a foci EB előtt.