RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100429  Szerző: tomee87

djlacee írta:A MR-nek meg több rádiója ugyebár nincs.... Vagy?
Azok maradnak a régi logóval :hehe: Ahogy valószínűleg a rádiók on-air arculata sem fog az égadta világon semmit sem változni.
 #100427  Szerző: tomee

adminisztrator írta:
adminisztrator írta:Szarszarszarszarszar.
Mégis tetszik. :)
Ez is olyan dolog, amit sokáig nézve idővel megért az ember? :D
 #100426  Szerző: djlacee

A MR-nek meg több rádiója ugyebár nincs.... Vagy?
 #100422  Szerző: moby67

Az új logókat hol lehet megnézni?
Még a weboldalak a régin mennek.
Szerintem is az Mr jelölések sokkal jobbak voltak. Más EU országban is számok vannak a köz rádiók előtt.
De hát ez Mo. itt minden máshogy van.
 #100420  Szerző: mlaszlo

PooLee írta:Szerintem nagyon jól sikerültek ezek a logók! Ötletesebbek és sokkal kifejezőbbek, mint az elődjeik; feltételezem, hogy ezeket már nem semmihez sem értő brit kontárok készítették, hanem igazi magyar szakemberek! Le a kalappal! Külön szívmelengető, hogy végre valahára kiirtották az MR1, MR2 és MR3 neveket a rádiók neveiből. Majd rájönnek Európa többi részén is, hogy milyen hülyeség ez, és ők is elnevezik a rádióikat ilyen módon. Csak idő kérdése, figyeljétek meg! Az viszont felháborító és megbotránkoztató, hogy a tévék neve még mindig m1 és m2. Ha a Moszkva tér lehet Széll Kálmán tér, akkor miért nem hívhatják így mondjuk az m1-et is? Persze kibékülnék a Széchenyi, Erzsébet, Rákóczi vagy akár a Horthy elnevezésekkel is, csak mielőbb változzon meg.
Szerintem nagyon rossz ötlet lenne ilyen módon átnevezni a csatornákat. Nem való egy tv csatornának konkrét személynevet adni. Rádióknál is jobbnak tartottam az MR1, MR2, MR3 elnevezéseket, a Bartók-hoz még illik a komolyzene miatt, na de Petőfi és a modern zene hogy fér össze?
 #100419  Szerző: markfelt

PooLee írta:Szerintem nagyon jól sikerültek ezek a logók! Ötletesebbek és sokkal kifejezőbbek, mint az elődjeik; feltételezem, hogy ezeket már nem semmihez sem értő brit kontárok készítették, hanem igazi magyar szakemberek! Le a kalappal! Külön szívmelengető, hogy végre valahára kiirtották az MR1, MR2 és MR3 részeket a rádiók neveiből. Majd rájönnek Európa többi részén is, hogy milyen hülyeség ez, és ők is elnevezik a rádióikat ilyen módon. Csak idő kérdése, figyeljétek meg! Az viszont felháborító és megbotránkoztató, hogy a tévék neve még mindig m1 és m2. Ha a Moszkva tér lehet Széll Kálmán tér, akkor miért nem hívhatják így mondjuk az m1-et is? Persze kibékülnék a Széchenyi, Erzsébet, Rákóczi vagy akár a Horthy elnevezésekkel is, csak mielőbb változzon meg.
Az iróniadetektor kritikus szintet jelez. :)
 #100417  Szerző: PooLee

Szerintem nagyon jól sikerültek ezek a logók! Ötletesebbek és sokkal kifejezőbbek, mint az elődjeik; feltételezem, hogy ezeket már nem semmihez sem értő brit kontárok készítették, hanem igazi magyar szakemberek! Le a kalappal! Külön szívmelengető, hogy végre valahára kiirtották az MR1, MR2 és MR3 részeket a rádiók neveiből. Majd rájönnek Európa többi részén is, hogy milyen hülyeség ez, és ők is elnevezik a rádióikat ilyen módon. Csak idő kérdése, figyeljétek meg! Az viszont felháborító és megbotránkoztató, hogy a tévék neve még mindig m1 és m2. Ha a Moszkva tér lehet Széll Kálmán tér, akkor miért nem hívhatják így mondjuk az m1-et is? Persze kibékülnék a Széchenyi, Erzsébet, Rákóczi vagy akár a Horthy elnevezésekkel is, csak mielőbb változzon meg.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 235