RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#83948  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:Már a Barátok köztön is spórolna az RTL KLUB: http://www.origo.hu/teve/20111020-a-bar ... -klub.html
És ez még nem a vége, tovább folytatódik a leépítés:
Mennie kell Kumin Vikinek is az RTL-től

Lassan már alig marad műsorvezető és saját gyártású műsor a csatornán.
 #83882  Szerző: mimi

Ha jól tévedek, az RTL-közeli kis csatornák legnagyobbrészt az amúgy is elkészülő anyagokból, és az amúgy is megvásárolt filmcsomagokból kimaradó tételekkel dolgoznak, külön jelentős ráfordítást nem igényelnek. Valószínűleg a kábeles jogdíjakon és reklámokon keresztül bőven megtérül.
 #83870  Szerző: tomee

Közelmúltban olvastam egy cikket, hogy Japánban például a digitális átállás miatt az emberek már alapvetően inkább lemondták a szolgáltatást, mert amire szükségük volt, általában elérhető neten. Mi értelemszerűen itt még nem tartunk, de azért érezhetően a televíziózás egy haldokló műfaj jelenlegi formájában. Nem mondom, hogy nincs létjogosultsága, de magamon is azt veszem észre, hogy gondolkodás nélkül lemondanám a tévés szolgáltatást, mert egyszerűen nem tudnak olyat nyújtani, ami 5 percnél tovább lekötne plusz megérné több ezer pénzt fizetni érte. Hogy ez szomorú dolog-e, nem tudom. A világ ennyit változott az utóbbi 10 évben.

Az RTL is már csak a 40 fölötti korosztályt tudja megfogni, mert 30, 30 alatt szinte biztosra veszem, hogy mindenki vagy letölteni, vagy videótárból fogja megnézni, amit akar.
 #83868  Szerző: mimi

Attis írta:Ami szomorú: nem igazán marad alternatíva. :(
A közszolgálati tévé nem az. (előbb-utóbb admin rámszól, de amíg a hírműsoraik, közéleti műsoraik ennyire egy irányban elfogultak, addig számomra nézhetetlen)
Egyetértek, de van alternatíva, csak az nem a tévé... nem kell a sz@rt nézni, mert nincs más.
 #83864  Szerző: Gabeedj

Vicc ami itt megy a R T L klubnál!Ország sztár médiuma !Lehet ha leépítene pár" ismételgetős " csatornát,amit birtokolnak,akkor nem kellene ennyi embert elküldeni!Jövőre meg kérhetik a különdíjat is.Kérdés mire fel?
Jah és nem volt nézett pár műsor?(XXi század,Házon kívül..) Persze,ha éjfélekre rakják a Kiváló Barátok közt és a még kiválóbb Valóvilla miatt. :shoot:
 #83860  Szerző: Attis

mimi írta:
Roger írta:Ha ezt az arányt nézzük, igenis le lehet vonni a következtetést.
Igen, arra, hogy te milyen környezetben élsz és hogyan válogatod a barátaidat :) Én sem sokat beszélgetek VV-nézőkkel, nincs sok közös témánk, ennyi. A reklámpiacon igen nagy cégek költenek igen nagy pénzeket, gondolod, hogy hagyják magukat kamu nézettségi adatokkal megvezetni?
Ami szomorú: nem igazán marad alternatíva. :(
A közszolgálati tévé nem az. (előbb-utóbb admin rámszól, de amíg a hírműsoraik, közéleti műsoraik ennyire egy irányban elfogultak, addig számomra nézhetetlen) Az új műsorok meg engem nem hoztak lázba. (Talán a Gundel-féle vetélkedő, no meg az On the Spot, de ezt már a Spektrumon láttam.)
Nem lesz alternatíva... Oké, Mezzo TV (sajnos nem szeretem a komolyzenét), meg tudományos csatornák, de elég szomorú a helyzet. Bár igaz, tv nélkül azért még lehet élni. :yeah:
 #83854  Szerző: mimi

Roger írta:Ha ezt az arányt nézzük, igenis le lehet vonni a következtetést.
Igen, arra, hogy te milyen környezetben élsz és hogyan válogatod a barátaidat :) Én sem sokat beszélgetek VV-nézőkkel, nincs sok közös témánk, ennyi. A reklámpiacon igen nagy cégek költenek igen nagy pénzeket, gondolod, hogy hagyják magukat kamu nézettségi adatokkal megvezetni?
 #83850  Szerző: Roger

admin írta:
MTI írta:
mlaszlo írta:Ismerősöktől is hallom, hogy egyre többször az m1-et kezdik emlegetni, hogy azon láttak érdekes műsort, filmet, sorozatot, mert a két kereskedelmi 19 és 22 óra között nagyon gyenge. Szerintem egyedülálló, amit most nálunk a TV2 és az RTL csinál, valóságshow és bulvár magazin végig a főműsoridőben, film és sorozat pedig egyáltalán nincs.
Ami meglepő, hogy olyanoktól is negatív véleményt hallok már, akik nézték a VV4-et, ezt a VV5-öt már ők sem követik.
Bakker, Te rólam írtál! :shock: :lol: Viccet félretéve, ez tényleg így van az én környezetemben is.
Detto.

Akkor most vagy nem ismerünk "átlagmagyar" embereket, vagy csalnak az AGB mérésekkel. :)

Vagy nem lehet következtetést levonni 3 fórumozó ismeretségi/baráti köréből. :)
Szintén zenész, bár az azt MTVA-hoz korábban írtam. Sose értettem, hogy lehetnek a legnézettebb műsorok ezek, hiszen az én ismerőseim közül 10ből 2 nézi...Ha ezt az arányt nézzük, igenis le lehet vonni a következtetést.
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 199