RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#158510  Szerző: mkabelhusk

Neten jutottam hozzá (ebay) spanyolorszagbol !
 #158490  Szerző: benko5009

mkabelhusk írta:De, hogy maradjuk a DX témánál, vettem egy G3-at...
Ha nem titok, hol sikerült venned ?
 #158472  Szerző: mkabelhusk

De, hogy maradjuk a DX témánál, vettem egy G3-at, eddig nagyon megvagyok vele elégedve, még itt a hajófenékben is jól szuperál! :party: Otthon majd tesztelem terepen is!
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #158469  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
djlacee írta:Itt meg házmester sincs :punch:
De az nem is 120 lakásos panel. :)
Hát valóban, csak 28 lakásos társasház
 #158468  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Itt meg házmester sincs :punch:
De az nem is 120 lakásos panel. :)
 #158467  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
mkabelhusk írta:
LuciFerko írta:Amúgy valahol a hírközlési törvényben van olyan, hogy vevőantenna kihelyezését tilos megakadályozni, amennyiben a többi lakót nem hátráltatja a közös tulajdon használatában. Csak jó lenne megtalálni ezt a paragrafust :) A többi helyen hogy oldottad meg?
Ez egy szalag ház vagy 8-10 ház tartozik egy képviselet alá, lehet azért ilyen gyökerek. Másik két helyen társasházban laktam, szóltam a házmesternek rá bólintott és kb ennyi volt... itt meg még a tető kulcsért is kuncsorogni kell!
Itt is a házmester egyből mondta, hogy okés, csak kulturáltan oldja meg. A közös képviselő kezdett hisztizni, de ő nem is ebben a tömbben lakik :)
Itt meg házmester sincs :punch:
 #158466  Szerző: LuciFerko

mkabelhusk írta:
LuciFerko írta:Amúgy valahol a hírközlési törvényben van olyan, hogy vevőantenna kihelyezését tilos megakadályozni, amennyiben a többi lakót nem hátráltatja a közös tulajdon használatában. Csak jó lenne megtalálni ezt a paragrafust :) A többi helyen hogy oldottad meg?
Ez egy szalag ház vagy 8-10 ház tartozik egy képviselet alá, lehet azért ilyen gyökerek. Másik két helyen társasházban laktam, szóltam a házmesternek rá bólintott és kb ennyi volt... itt meg még a tető kulcsért is kuncsorogni kell!
Itt is a házmester egyből mondta, hogy okés, csak kulturáltan oldja meg. A közös képviselő kezdett hisztizni, de ő nem is ebben a tömbben lakik :)
 #158465  Szerző: mkabelhusk

#158464  Szerző: LuciFerko

Amúgy valahol a hírközlési törvényben van olyan, hogy vevőantenna kihelyezését tilos megakadályozni, amennyiben a többi lakót nem hátráltatja a közös tulajdon használatában. Csak jó lenne megtalálni ezt a paragrafust :) A többi helyen hogy oldottad meg?
 #158463  Szerző: mkabelhusk

LuciFerko írta:
mkabelhusk írta:
LuciFerko írta:Mikor volt ez? Mondjuk én szó nélkül csak úgy kiraktam az FM meg UHF antennát. Lentről nem is látni, meg a tető való erre, mert tehettem volna a homlokzatra is. 3 évig nem is volt baj, csak a másik liftházon elkezdtek építeni egy GSM átjátszót, és akkor vette észre a kk, hogy az ott mi. Először jött azzal, hogy útban van, a szolgáltató meg sokat fizet érte, aztán jött a szigeteléssel. De 3 hónapja megint csend van.
kb. 2 éve volt, és a liftgépház falán van, oda szeretnem az URH-t is
Hála égnek nálam is csend van, csak én zargatom őket, sűrűn elcsavarja a szél az antennát :S (már 2x utána kellett állítanom)
Egyébként ezt "látja" majd az antenna:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
nekem is ott vannak. De ezért pénzt kérni? Van erre törvény?
Szerintem nincs rá, 3 helyen laktam eddig (2 normal panel, sehol se volt, gond... itt az)
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 541